Çember Güven Bana Oyuncuları Konusu

Ans Productions'un yapımcılığını yaptığı Çember Güven Bana olarak açıklanan polisiye film serisinin hazırlıkları tamamlandı. Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz'un kamera arkasına geçtiği Çember'in büyük bir proje olacağı konuşuluyor. Derin oyuncu kadrosu ile izleyici karşısına çıkacak olan Çember 2 kasım 2017 çarşamba akşamı saat 20:00'da ekranlara gelecek.

Çember'in bir dizi olarak yayınlanmasını bekliyorduk fakat sonradan öğrendik ki Polisiye film serisi olarak bir ilki gerçekleştirmiş olacak. Kısa film niteliğinde bir seri olacak. Çekimler Şile'de yapıldı fakat Şile'nin neresinde tam olarak setin kurulduğunu bilemiyoruz.



Çember Güven Bana Konusu

Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde birbirinden farklı çözümlenmemiş dosyaları aydınlatmak için İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından özel bir ekip meydana getirilir. Barış Komiser'in önderliğinde ekibin her üyesinin farklı yetenekleri bulunmaktadır. Tecrübeli, komik ve olayları kendi bakış açısıyla çözem Komiser Adem, yalan söyleyen insanları gözünde anlayan Komiser Yardımcısı Ayşe ve ekibin bilişim suçlarına bakan Komiser Yardımcısı Volkan. Geçmişlerinde bir çok olayy yaşamaış ve görmüş olan birbirlerinden farklı yeteneklere sahip olan bu deneyimli polisler aynı vakada birleşir ve tüm suçları çözmeye çalışırlar.

Çember Güven Bana Oyuncuları

Sermet Yeşil (Başkomiser Şinasi Bülbül)

1977 yılında Eskişehir'de hayata gözlerini açan başarılı oyuncu Hacettep Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden 2000 yılında mezun olarak ayrılmıştır. Sadri Alışık ve Tiyatro Anadolu'da yer almıştır. Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünde hocalık yapmaktadır. Şubat dizisinde Deli İbrahim karakteriyle ön plana çıkmıştır. Muhteşem Yüzyıl, Karadayı, Behzat Ç, Gönülçelen ve Gülümse Yeter gibi bir çok dizi ve film projesinde yer almıştır.



Pelin Akil (Komiser Yardımcısı Ayşe)

17 Nisan 1986 İstanbul doğumlu genç oyuncu 4 sezon Arka Sıradakiler dizisinde rol oynamıştır. Kurt Kanunu, Seksenler, Suskunlar, Aşktan Kaçılmaz, Su ve Ateş, inadına Yaşamak ve Ne Münasebet dizilerinde rol almıştır. Güzel oyuncuyu son olarak Aile İşi dizisinde başrol olarak Müjde karakteriyle izlemiştik. Oynadığı dizilerle kendinden fazlasıyla söz ettiren Akil yakın zamanda dizi setinde tanıştığı Anıl Altan ile evlenmiştir.

çember komiser yardımcısı ayşe kimdir

Anıl Altan (Komiser Yardımcısı Volkan)

1990 İstanbul doğumlu gençlik yıllarından itibaren özendiği işi modellik yapmıştır. 1.86 boyunda, 73 kiloda olan Altan endamlı fiziliğiyle genç kızların dikkatini çekiyor. Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünü tamamlamıştır. Arka Sıradakiler dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Daha sonra Boynu Bükükler ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizilerinde rol almıştır. Anıl Altan yakın zamanda kendisi gibi oyuncu olan Pelin Akil'le nikah masasına oturmuştu.

çember volkan karakteri kimdir

Barış Bağcı (Barış Başkomiser)

27 Mayıs 1975 Karaman doğumlu yetenekli oyuncu Konya Seulçuklu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Küçük Hanımefendi, Kırık Kanatlar, Kara Kutu gibi dizilerde rol almıştır. Yakışıklı oyuncu son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Baycu Noyan karakterine hayat vermiştir.



çember barış başkomiser kimdir

Olgun Toker

12 Mart 1986 Adana doğumlu başarılı oyuncu 1.80 boyunda ve 77 kilodadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümü mezunudur. Hükümet Kadın, Küçük Esnaf, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar ve Hayat Şarkısı gibi dizilerde rol almıştır.

Sedef Avcı

22 Ocak 1982 İstanbul doğumlu genç oyuncunun Kıvanç Kasabalı ile 2005'ten buyana evliliği bulunmaktadır. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonemisi bölümünden mezun olan Avcı Menekşe ile Halil ve Ezel dizileriyle tanınmaktadır. Yaprak Dökümü, Arka Sokaklar, Mazi Kalbimde Yaradır, Boynu Bükükler ve Bedel gibi dizilerde rol almıştır.

çember sedef avcı kimdir

Belçim Bilgin

31 ocak 1983 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu 1.70 boyunda Yılmaz Erdoğan ile 2006 yılından beri evliliği bulunmaktadır. Annesi Emine Bilgin ve babası Abdurrahim Bilgin'dir. Rodin Nazım Erdoğan isminde çocuğu bulunmaktadır. Hacettepe Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Hatırla Sevgili, Güz Sancısı gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Sadece Sen, Kelebeğin Süyası, Gergedan Mevsimi, Aşk Tesadüfleri Sever gibi filmlerde de boy göstermiştir.



çember belçim bilgin kimdir

Melisa Sözen

6 Temmuz 1985 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Alican Yücesoy ile 2013 2014 yılları arasında evlilik yaşamıştır. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde rol alan Sözen ilk olarak Çemberimde Gül Oya dizisinde tanınmıştır. Beşinci Boyut, Asmalı Konak, Şubat, Muhteşem Yüzyıl ve Beş Kardeş gibi dizilerde rol almıştır.

çember melisa sözen kimdir

Duygu Yetiş

1984 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Acil Aşk Aranıyor dizisinde Nisan karakteriyle herkesin beğenisini toplamıştır. Yetiş Haliç Üniversitesi Konservatuar tiyatro bölümü mezunudur. Krem, Evli ve Çocuklu, Annem, Kış Masalı ve Analı Oğullu oynadığı diğer dizilerden bazılarıdır.

çember duygu yetiş kimdir

Aylin Şallı

İstanbul'da dünyaya gelen 1991 doğumlu genç oyuncu 1.80 boyunda e 50 kilodadır. Güzel fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Şallı'nın Caner Nalbantoğlu ile ilişkisi bulunmaktadır. 2015 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında 3. olan Aylin Şallı Survivor 2016 yılında gönüllüler takımında yer almıştır.



çember aylin şallı kimdir

Çember Ayrılan Oyuncular

Serhat Kılıç (Komiser Adem)

8 Temmuz 1975 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur. Bizim Evin Halleri, Hatırla Sevgili, Yol Arkadaşım, Benim Annem Bir Melek, Ezel ve Seksenler gibi dizilerde rol almıştır.

çember dizisi adem kimdir

Olgun Toker (Cumali Komiser)

Son olarak geçtiğimiz sezon Hayat Şarkısı dizisinde Mahir karakteriyle izlediğimiz Olgun Toker, Cumali Komiser karakteriyle Çember'in oyuncu kadrosuna katıldı.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.