Çember Şinasi Başkomiser Kimdir?

Geçtiğimiz sezonun ilgiyle izlenen dizisi Çember'in 2. sezonu tüm hızıyla yeni maceralarıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Çember oyuncu kadrosuna yeni isimlerle devam ediyor. Pelin Akil, Barış Bağcı ve Anıl Altan'ın başrollerini paylaştığı Çember'i başrol kadrosuna Sermet Yeşil dahil oldu. Çember'in dördüncü fimi Kurtar Beni'de ilk kez seyirci karşısına çıkacak olan Sermet Yeşil, Şinasi Bülbül bir diğer lakabı En Gerekli Yılan karakterini canlandıracak. 

Barış Başkomiser'in aynı dönem arkadaşı olsa da aslında birbirlerine rakiptirler. Sinsiliği ve kıvrak zekasıyla her ruh haine uygun olan Şinasi emniyetin göz bebeği haline gelmişken beş yıl önce görev sırasında iki kişinin ölümüne sebep olması nedeniyle polislikten ayrılmak durumunda kalmıştır. Bu olay sonucunda hayatı darmaduman olan Şinasi hayatının anlamını yitirdiğini düşünerek bir kulübede bekçilik yapmaya başlamıştır. Fakat bu gizemli başkomiserin bekçilik günleri fazla uzun sürmez. Bir dava sebebiyle Şinasi Başkomiser'in ekibe dahil olması büyük heyecan yaratacaktır.



Sermet Yeşil (Başkomiser Şinasi Bülbül)

1977 Eskişehir doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Sadri Alışık tiyatrosu ve Tiyatro Anadolu'da görev almıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Muhteşem Yüzyıl, Eski Hijaye, Şubat, Gişe Memuru, Behzat Ç, Sol Şerit ve Gülümse Yeter gibi projelerde yer almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.