Kuyu Dizisi Oyuncuları Detayları


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Most Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Kuyu yeni sezonda ekranlara gelecek. Cast çalışmalarının büyük bir titizlilikle yapıldığı Kuyu dizisinin Eylül sonunda ekranlara getirilmesi bekleniyor. Senaryosunu Nuray Uslu, Aylin Eren, Nergiz Herdem İnce ve Yusuf Kürşad Gürses'in kaleme aldığı Kuyu dizisini Muratcan Oğuz yönetecek. Dizinin başrolünde ise Cennet karakteri ile Leyla Tanlar yer alıyor. Kendisine başroller Nur Fettahoğlu'da eşlik ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Binici, Doğaç Yıldız, Güneş Sayın ve Süreyya Kilimci'nin de yer aldığı glen haberler arasında.

Kuyu Dizisi konusu;

19 yaşındaki olan Cennet'in hiç tanımadığı bir aileye gelin gitmesiyle başlayacak olan hikayede gelin olarak gittiği evde işlenen cinayet Cennet'in başını çok büyük sorunlar açacak.



Kuyu Oyuncuları;

Barış Kılıç;

21 Şubat 1978 Malatay doğumlu başarılı oyuncu 35 yaşında evli ve 2 çocuk babasıdır. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesinde Yüksek Lisans yapmıştır. 1.90 boyunda 83 kilodadır. Son olarak Güllerin Savaşı dizisinde göz doldurmuştur. Adını Feriha Koydum, Merhaba Hayat ve Bütün Çocuklarım dizilerinde rol almıştır.

evlat kokusu barış kılıç kimdir



Leyla Tanlar (Cennet);

13 Aralık 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu Star Tv'de ekranlara gelen Paramparça isimli dizide oynadığı Cansu karakterine ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Başarılı oyuncu ayrıca Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde ve internet dizisi olarak ekranlara gelen Fİ Çİ Pi dizisinin kadrosunda da yer almıştır.

Nur Fettahoğlu (Feride);

12 Kasım 1980 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu Levent Veziroğlu ile evlidir. Aşk'ı Memnu dizisiyle akıllara kazınmış Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Mahidevran Sultan rolüyle de büyük bir kitleye hitap etmiştir. Filinta dizisinde Süreyya karakteriyle büyük ilgi görmüştür. Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Kurtlar Vadisi Filistin ve Gişe Memuru gibi filmlerde rol almıştır.



nur fettahoğlu kim

Ruhi Sarı (Hikmet);

1972 Trabzon doğumlu başarılı oyuncu Selçük Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezundur. Haziran Gecesi, Hırsız Polis, Yeditepe İstanbul, Yedi Numara, Yarım Elma, Güz Sancısı, Karadayı, Kardeş Payı, Diğer Yarım, Ulan İstanbul ve Sen Benimsin gibi dizilerde rol almıştır. En son ise Söz dizisinde Ateşe karakteri ile ekranlarda izlemiştik.

Burcu Binici;

6 Temmuz 1986 yılında Erzurumda dünyaya gelen güzel oyuncu toplam 4 kardeştir. 2 ablası ve bir tane abisi bulunmaktadır. Aslan Rize Hemşinli'dir. 1.74 boyunda ve 56 kilodadır. Oyunculuk mesleğine giriş yapmadan önce Anadolu Ateşi grubunda yer almıştır. Şuan ki medeni hali bekardır. Bir Bulut Olsam, Sensiz Yaşayamam, 6 Mantı ve Aşk Zamanı gibi yapımlarda rol almıştır.



Doğaç Yıldız;

16 Eylül 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu İki Aile dizisinde Efe karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. Gece Gündüzi Eyvah Halam, Tatlı Hayat, Sırlar Dünyası ve Aşkına Eşkiya gibi dizilerde rol bulmuştur. Oyuncu son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Şehzade Kasım karakterini canlandırmıştır. 1.74 boyunda ve 68 kiloda olan oynuncu bekardır. Ayırca genç oyuncu Pek Yakında, Beck's Letzter Sommer, Kari En İyi Arkadaşım Evleniyor ve I Am You gibi filmlerde rol bulmuştur.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.