Cesur Ve Güzel Dizisi Oyuncuları

Ay Yapım'ın 2016 - 2017 sezonu için hazırladığı yeni bir proje ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Daha önce ismi Siyah Beyaz ile geçen Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün Ay Yapım'ın bir diğer yeni projesi Cesur ve Güzel'de rol alacak. Ece Yörenç'in senaryosunu yazdığı Cesur ve Güzel dizisinin masaüstü çalışmaları devam ediyor. Başrolleri belli olan dizinin oyuncu ve cast çalışmaları devam ederken yardımcı oyuncuların kimler olacağı merak konusu. Çekimlerinin yapılacağı yerler ise İstanbul yakınlarında Durusu ve Çatalca gibi çiftlik ve kasaba gibi mekanlar tercih ediliyor. Yapım ekibi başrol oyuncuları haricinde şu sıralar oyuncu seçmelerine devam ediyor ve Devrim Yakut'a teklif yapıldı. 20 Eylül'de çekimleri başlayacak olan dizinin ekim ayına yetiştirilmesi bekleniyor. 

Cesur ve Güzel Dizisi Konusu

Günün birinde Cesur isminde yakışıklı karizmatik bir adam yaşadığı büyük şehirden daha sakin kasaba tarzı bir bölgeye taşınır. Heybetiyle dikaktleri üzerine çeken bu yakışıklı genç bölgenin toprak sahibi, aile şirketinin işlerini yöneten güzelliğiyle ön plana çıkan Süphan ile arkadaş olur. Bu ikili tanışmasından bir süre sonra aralarında büyük bir aşk başlar. Fakat bilmedikleri gizli bir sır vardır. Aslında ailelerinin geçmişten gelen bir düşmanlığı bulunmaktadır. Babalarının arasında kapanmamış hesaplaşma aslında devam etmektedir. Her iki aşığın hayallerine ve mutluluklarına ailelerin düşmanlığı gölge düşürür. Zamanla aşıkların yaşadığı ilişki imkansıza dönüşür ve bu Cesur karakterinin kasabaya neden geldiği gizemli hikayesi zamanla ortaya çıkacaktır.



Cesur ve Güzel Dizisi Oyuncuları

Hasan Üner (Osman)

cesur ve güzel osman kimdir

Kıvanç Tatlıuğ (Cesur)

27 Ekim 1983 Adana doğumlu olan Kıvanç Tatlıtuğ Best Model Of Türkey seçilmesiyle adını duyurmuştur. Yakışıklı oyuncu önce basketbol daha sonra modellik ve son olarak oyunculuğa kendini adamıştır. Kuzey Güney dizisi ile çıkış yakalayan Kıvanç Tatlıtuğ o yıllarda 5 sene üst üste en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi olmuştur. Tatlıtuğ son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde başrol oynamış fakat dizi beklentinin altında kalmıştır.cesur ve güzel kıvanç tatlıtuğ

Tuba Büyüküstün (Sühan)

Yiğit Özşener (Rıza)



Devrim Yakut (Mihriban)

Sezin Akbaşoğulları (Cahide)

Tamer Levent (Tahsin Korludağ)

Kutay ve Süphan'ın babalarıdır.

13 Ekim 1950 İzmir doğumlu usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı'nda oyunculuk eğitimi almış daha sonra yıllar geçtikçe oyunculuk eğitimi vermeye başlamıştır. Vazgeç Gönlüm, Yaralı Yürek, Fatih, Bana Artık Hicran De ve son olarak Aşk yeniden dizisinde rol almıştır.

cesur ve güzel tamer levent kimdir tahsin köroğlu

Serkan Altunorak (Bülent)

24 Aralık 1976 Ankara doğumlu yakışıklı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar bölümünden mezun olmuştur. Sınıf, Melekler Korusun, Şüphe, Muhteşem Yüzyıl, Taşlıca Yahya ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol almıştır.

cesur ve güzel serkan altunorak



Nihan Büyükağaç (Adalet)

28 Eylül 1981 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Fırtına dizisinde Tamara karakterini canlandırmıştır. Yüreğine Sor filminde rol almıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Gülşah karakterine hayat vermiştir.

cesur ve güzel nihan büyükağaç kimdir

Erkan Avcı (Korhan)

1 Ocak 1982 Diyarbakır doğumlu yetenekli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Ayrılık, Kurtlar Vadisi Pusu, Sakarya Fırat ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştır.

cesur ve güzel erkan avcı kimdir korhan

Gözde Türkpençe (Banu)

28 Ekim 1984 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.73 boyunda 60 kilodadır. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuarı Modern Dans bölümünü tamamlamıştır. Küçük Hesaplar, Güzel Çirkin ve Ulan İstanbul gibi dizilerde rol almıştır.

cesur ve güzel gözde türkpençe kimdir



Fırat Altunmeşe (Kemal)

1990 İstanbul doğumlu genç oyuncu İzzet Altınmeşe'nin oğludur. Genç oyuncunun bir ablası ve bir abisi bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Bensiz, Vicdan ve Kaçak Gelinler gibi dizilerde rol oynamıştır. Son olarak geçtiğimiz sezon biten Kehribar dizisinde rol almıştır.

cesur ve güzel kemal kimdir

Okday Korunan (Salih)

5 Ocak 1965 İstanbul doğumlu tecrübeli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Mihriban, Yaz Evi, Yağmur Zamanı, Fatih Harbiye, Arka Sokaklar ve Kanıt Ateş Üstünde gibi dizilerde rol almıştır.

cesur ve güzel salih karakteri okday korunan

Işıl Dayıoğlu (Reyhan)

Aliye ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde rol almıştır.

cesur ve güzel reyhan karakteri ışıl dayıoğlu kimdir



Tilbe Saran (Fügen)

20 Mayıs 1961 İstanbul doğumlu oyuncu aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. 54 yaşındaki deneyimli oyuncu Saint Benoit Fransız Lisesi'nde okuduktan sonra İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü ve İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü tamamlamıştır.Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde Eğitmenlik yapmaktadır. Kaç Para Kaç, Beni Unutma, Umutsuz Ev Kadınları, İntikam ve Şeref Meselesi gibi dizilerde rol almıştır

cesur ve güzel fügen kimdir tilbe saran

Irmak Örnek (Şirin)

cesur-ve-guzel-irmak-ornek-kimdir-sirin-karakteri

Cansu Türedi (Necla)

cesur ve güzel cansu türedi kimdir necla karakteri

Cesur ve Güzel ne zaman başlıyor? Cesur ve Güzel hangi gün? Cesur ve Güzel saat kaçta? Cesur ve Güzel oyuncuları kimler? Cesur ve Güzel karakterleri kimler? Cesur ve Güzel çekimleri ne zaman başlıyor? Cesur ve Güzel çekimleri nerede yapılıyor? gibi tüm soruların cevabı ekim ayında yanıt bulacak...

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.