Cesur Ve Güzel Cesur Rıza'yı Öldürecek Mi?

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı star tv ekranlarının sevilen dizisi Cesur ve Güzel'e sürpriz bir isim dahil oldu. Son olarak Çanakkale Yüzyıllık Mühür dizisinde rol oynayan Yiğit Özşener Cesur ve Güzel'in kadrosuna katıldı. Özşener dizide Rıza karakterine hayat veriyor. Yıllar sonra hapisten çıkan Rıza eczacı Adalet ve Tahsin Korludağ'dan intikam almak için geri dönüyor.

Cesur kendisine türlü oyunlar oynayan Rıza'dan intikam almak için harekete geçer. Cesur Rıza'yı bir çiftlik evinde yakalar. Rıza tedbirsiz yakalanırken Cesur silahını çıkarır ve vurmak ister. Cesur Rıza'yı vuracak mı? Rıza bu bölümde ölecek mi?



Yiğit Özşener (Rıza)

44 yaşındaki İzmir doğumlu başarılı oyuncu Yıldız Teknik Ünversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisiği bölümünden mezun olmuştur. 1994 yılında Studio Oyuncuları tıpluluğunda eğitim almaya başlayan oyuncu 2001 yılına kadar aynı yerde çalıştı ve çeşitli oyunlarda yer aldı. Unutma Beni, Dudaktan Kalbe, Ezel, Son, İntikam ve Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.