Cesur Yürek Oyuncu Kadrosu

13 Ekim perşembe akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelmeye başayan Cesur Yürek dizisinin çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Cesur Yürek'in başrollerinde Trt 1 ekranlarında yayınlanan Filinta dizisinde izlediğimiz Onur Tuna ve Sen Benimsin dizisinde Nağme karakteri ile izlediğimiz Rüveyda Öksüz yer alıyor. Başarılı oyuncular Onur Tuna ve Rüveyda Öksüz'ün başrollerini paylaşacağı Cesur Yürek'in yönetmenliğini ise daha önce Aliye ve Binbir Gece gibi başarılı projelerde adı geçen Kudret Sabancı var.

Cesur Yürek Fragman izlemek için Tıklayın...



Cesur Yürek Konusu

İstanbul'un sıradan bir balıkçı mahallesinde yaşayan Ömer askerden döndüğünde beklenmedik bir durumla karşı karşıyadır. Balıkçı teknelerini yeni bir mafya ekibi insan, silah ve uyuşturucu kaçakçılığı için kullanmaya başlamıştır. Kimleri zorla, kimileri ise şantajla bu işe zorlanmıştır. Ömer'in çocukluktan beri en yakın dostu olan Ali Ekber'de bu mafyaya karşı koyduğu için cezaevine düşmüştür. Ailesinin ve yakınındakilerinin an itibariyle her şeylerine el konulduğunu gören Ömer bu duruma bir dur diyecektir. Ömer bu zorlu yolda idealist Avukat Berrin'in de yardımını alacaktır. Ömer hikayesi boyunca acımasız baronlara karşı mücadele verir. Ömer ve Berrin'in kötülere karşı verdiği bu mücadele zamanla aşka dönüşür. Ömer babasının ağır durumu yüzünden aşk ve veda duygusu arasında sıkışıp kalır. Bu bölgede mafya örgütünün işbirliği yaptığı terör örgütleri ile mücadele içinde olan gizli bir istihbarat birimi ve o birimin komutanı Enver'in bir operasyon sırasında Ömer ile yolu kesişir. Ömer'in cesareti Enver'in dikkatini çekmiştir. Ömer bir zaman sonra şan, şöhret ve para ile vatan için kendini feda edecek isimsiz bir kahraman olmak arasında karar verecektir. Cesur Yürek sıradan bir adamın ailesi ve dostlarını korumak için girdiği mücadele eden Ömer'in hiç bilmediği sırlarla dolu bir dünya içinde ülkesinin çıkarları için savaşan bir kahraman olacaktır.

Cesur Yürek Oyuncuları

Emir Benderlioğlu (Serdar Kazancı)

Onur Tuna (Ömer)

Cesur Yürek Onur Tuna Kimdir?



Rüveyda Öksüz (Berrin)

24 Mayıs 1994 İstanbul doğumlu Miss Türkey 2013 birincisi olan 2013 güzeli modellik ve oyunculuk yapmaktadır. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri öğrencisidir.  1.80 boyunda ve 51 kiloda olan Rüveyda Öksüz kahverengi gözlü ve saç rengi kahverengidir. Ezra dizisinde gazzeli Tıp öğrencisi Ezra karakterine hayat vermiştir. Sen Benimsin dizisinde Nağme karakterini canlandırmıştır.

Cesur Yürek Rüveyda Öksüz Kimdir?

Hüseyin Avni Danyal (Tatar Ahmet)

Hakan Yufkacıgil (İskender)

Cesur Yürek Hakan Yufkacıgil Kimdir?

Faik Ergin (Murat)

Olcay Yusufoğlu (Didem)

5 Ocak 1985 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Umutsuz Ev Kadınları, Veda, Böyle Bitmesin, İffet, Sakarya Fırat ve Fatih Harbiye gibi dizilerde rol almıştır.

Cesur Yürek Olcay Yusufoğlu Kimdir?



Şebnem Dilligil (Enise)

1 Ocak 1960 Ankara doğumlu usta oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı'nda eğitimini tamamlamıştır. Geniş Aile, Kuzey Güney, Karadayı ve Yılanların Öcü gibi dizilerde rol almıştır.

Cesur Yürek Şebnem Dilligil Kimdir?

Mutlu Güney (Mustafa)

1954 Kayseri doğumlu başarılı oyuncu bir çok devlet tiyatrosunda görev almıştır. Ünlü ses sanatçısı Zeliha Güney ile evlidir. Mavi Gözlü Dev, Büşra gibi filmlerde rol alan Güney aynı zaman Avrupa Yakası, Arka Sokaklar, Galip Derviş ve Aramızda Kalsın gibi dizilerde de rol almıştır. Usta oyuncu son olarak Aramızda Kalsın dizisinde Cemal karakterini canlandırmıştı.

mutlu güney kimdir hangi dizide

Şekip Taşpınar (Gevaşlı)

10 Şubat 1969 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur. Karadayı, Şefkat Tepe, Behzat Ç, Kurtlar Vadisi Pusu ve Beyaz Gelincik dizilerinde rol almıştır.



Zeynep Korkmaz (Ece)

1992 İstanbul doğumlu güzel model Miss Türkey 2011 finalistlerindendir. 1.75 boyunda ve 50 kilodadır.

cesur yürek zeynep korkmaz kimdir ece

Kenan Acar (Ali Ekber)

6 Mart 1990 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu 1.91 boyunda 80 kiloda balık burcudur. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Gamsız Hayat ve Medcezir gibi dizilerde rol almıştır.

cesur yürek kenan acar kimdir

Musa Çiçek

1990 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.82 boyunda ve 80 kilodadır. Sen Benimsin dizisinde Feyyaz karakterine hayat vermiştir.

cesur yürek musa çiçek kimdir



Rıza Akın (Harbi)

1957 Adana doğumlu oyuncu Neşeli Hayat, Son Bahar, Rıza ve Beyaz Gelincik gibi dizilerde rol almıştır.

cesur yürek rıza akın kimdir

Sultan Ulutaş (Arzu)

1 Ocak 1988 İstanbul doğumlu oğlak burcu güzel oyuncu 1.70 boyunda ve 50 kilodadır. Çocuklar Duymasın ve Son Çıkış dizilerinde rol almıştır.

cesur yürek sultan ulutaş kimdir

Saydam Yeniay (Enver) 

24 Mart 1965 doğumlu usta oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Bizim Aile, Kurtlar Vadisi Pusu ve Karagül gibi dizilerde rol almıştır.

cesur yürek saydam yeniay kimdir

Bora Sivri (Remzi)

12 Şubat 1965 Ankara doğumlu usta oyuncu Abuzer Kadayıf , Ihlamurlar Altında, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde rol almıştır. 

cesur yürek bora sivri kimdir

İsmail Hakkı Ürün (Hamza)

21 Mart 1976 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Sakarya Fırat, Gazi, Uzun Hikaye, Milat gibi dizilerde rol almıştır.

cesur yürek ismail hakkı ürün kimdir

Şebnem Özinal (Nazan)

1970 Ankara doğumlu oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi Tutku Çemberi, Yaz Gülü, Gurbet Kadını, Doktorlar ve Bizim Okul gibi dizilerde rol almıştır.

cesur yürek şebnem özinal kimdir

Cem Aksakal (Nihat)

8 Mayıs 1983 Eskişehir doğumlu oyuncu Güneşi Gördüm, Nokta gibi dizilerde rol almıştır.

cesur yürek cem aksakal kimdir

Yeşim Gül (Güler)

1966 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Hacettepe Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. 1.70 boyunda ve 75 kilodadır. Ömre Bedel, Dila Hanım, Alın Yazım, Çırağan Baskını ve Aşk Yalanı Sever gibi dizilerde rol almıştır.

cesur yürek yeşim gül kimdir

Kenan Acar (Ali Ekber)

6 Mart 1990 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 1.91 boyunda 80 kilodadır. Medcezir ve Gamsız Hayat gibi dizilerde rol almıştır.

cesur yürek kenan acar kimdir

Bahar Erkal (Sema)

1980 Lefkoşa doğumlu yetenekli doğumlu oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden tamamlamıştır. 

cesur yürek bahar erkal kimdir

Özcan Varaylı (Gürkan)

6 Ağustos 1963 İstanbul doğumlu başarılı bir oyuncudur.

cesur yürek özcan varaylı kimdir

Tolga Çiftçi (Fuat)

12 Şubat 1971 Ankara doğumlu olan yetenekli oyuncu Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünden mezun olmuştur. 1997 yıllarında İzmit Şehir Tiyatrolarında ve Ankara devlet tiyatrosunda oyuncu olarak çalışmış. Ek iş olarak seslendirme çalışmaları yapmaktadır. Şölen, Unutma Beni ve Sungurlar dizisinde rol almıştır. Sungurlar dizisinde Güven isimli kötü adam rolünde oynuyordu.

cesur yürek tolga çiftçi kimdir

Erdoğan Ünlü (Ekrem)

cesur yürek erdoğan ünlü kimdir

İbrahim Cem Tek (Serkan)

1989 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.84 boyunda ve 79 kilodadır. Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümünden mezundur.

cesur yürek ibrahim cem tek kimdir

Emre Ozan (Seyfi)

cesur yürek emre ozan kimdir

Yaşar Uzal (Rasim)

cesur yürek yaşar uzal kimdir

Fulya Ertan (Hilal)

cesur yürek fulya ertan kimdir

Engin Özgür (Recep)

Levent Çiçek (Cevdet)

Cesur Yürek ne zaman başlıyor? Cesur Yürek Oyuncuları kimler? Cesur Yürek nerede çekiliyor? Cesur Yürek hangi gün? Cesur Yürek hangi kanalda? gibi tüm soruların cevaplarını detaylar geldikçe paylaşacağız...  

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.