Çifte Saadet Dizisi Oyuncu Kadrosu, Konusu Ve Fragmanı

Fox Tv'nin yeni dizisi Çifte Saadet'ten beklenen tanıtım fragmanı yayınlandı. Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu, Dila Danışman ve Dolunay Soysert'in başrollerini paylaşacağı Çifte Saadet dizisi 6 Şubat Çarşamba akşamı Özetsiz yayınlanacak ilk bölümü ile saat 20:00'da Fox Tv'de.

Pastel Film'in yapımcılığını üstendiği Çifte Saadet bir çok başarılı oyuncu rol alacaklar. Gelen haberker dizinin türünün komdi olacağı yönünde.Çifte Saadet Dizisi OyuncularıUlan İstanbul dizisinde gösterdiği performansla akıllarda yer edinen Şebnem Bozoklu'nun yeni dizisi Çifte Saadet yeni sezonda bomba gibi geliyor. Fox tv ekranları için hazırlanan Çifte Saadet dizisi 2016'nın şubat ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. 



Bora Tekay’ın yönettiği, Enver Sülük’ün senaryosunu yazdığı İkiside Nikahlım dizisinin ismi Çifte Saadet olarak değiştirildi.

 

Çifte Saadet Konusu

Konya'nın bir semtinde doğan Perihan ve Metin küçük yaştan beri arkadaştırlar ve büyüdüklerinde evlenirler. Geçim sıkıntısı çeken çift bir süre sonra İstanbul'a taşınır. Metin elinde avucunda ne varsa olan parayla bir bakkal açar. 3 çocukları olan Metin ve perihan mutlu bir evlilik sürdürmekte iken bir gün Perihan arkadaşının kınası için Bursa'ya gitmek ister Metin bakkal dükkanını bırakamadığı için gelemez. Perihan tek başına yolculuğa çıkmıştır trafik kazası sonucu otobüs uçuruma düşer. Kurtulan yoktur. Metin ve Ailesi kahrolur günlerce arayıp sorarlar fakat hiç bir iz bulunmaz. Perihan ölmüştür ve yapacak bir şeyleri yoktur. Kader böyle yazmıştır...



Çifte Saadet Dizisi oyuncuları konusu

 

Çifte Saadet Oyuncuları

 

Şebnem Bozoklu (Perihan Saadet)  Çifte Saadet şebnem bozoklu

Aslen Konya Bozkır doğumlu. Çalışkan, anaç, hamarat, tutumlu, kararlı, inatçı ve inançlı biridir. Evine ve ailesine bağlı tam bir Anadolu kadınıdır. Taşralı yaşam tarzını İstanbul’da da devam ettirmektedir. Müthiş yemekler yapar. Ev işlerinde son derece marifetlidir. Çocuklarına çok bağlıdır. Metin’e de bağlıdır ama kendisinin yokluğunda yeniden evlendiği için ona öfke doludur. Başına gelen talihsizlik onu yıldıramamıştır. Azimli bir kadındır. Metin'in ikinci karısı Hülya’dan nefret eder ve bu hayattaki tek amacı; onu evden göndermek ve yeniden evin tek patronu olmaktır. Bunun için her çareye başvurur. Evde sorunlar çıkarır, hacı hocaya büyüler ilaçlar yaptırır. Bunun gibi bir sürü faaliyette bulunur ama her seferinde yüzüne gözüne bulaştırırır, emeline bir türlü ulaşamaz.

Oyuncunun Detayları İçin Buraya Tıklayınız...

 

Fikret Kuşkan (Metin Saadet)Çifte Saadet fikret kuşkan

Aslen ‘Konya Bozkır’ doğumludur. İyi huylu, Sakin, anlayışlı, hoşgörülü, nazik ve babacan biridir. Tipik bir aile babası olmakla birlikte, son sözün sahibi olmayı isteyen fakat sevdiklerini kırmaktan ve üzmekten sakındığı için bunu pek beceremez. Genellikle aile içi meselelere uzak duran bir tavrı vardır, olayın kendi seyrinde çözülmesini bekler ama sorun uzarsa noktayı kendisi koysun ister. Herkese saygılı, herkesin de saydığı bir adamdır. Üniversite okumamıştır ama hayat mektebinde çok iyi eğitim almıştır. Futbolu severdir. Zaman zaman oğlu Mert’i alıp maça gider. İyi tavla oynar. Muhabbeti de iyidir. Her ne kadar Hülya’nın etkisi ile modern bir adam ve şehirli bir erkek haline gelmişse de özünden kopmamış ve bir ayağı Anadolu erkekliğinde kalmıştır. Hem eşleri hem de yaşam biçimi ile iki arada bir derededir. 

22 Nisan 1965 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Arsevi Özkara ile evlidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Zülfü Livaneli'nin yönetmenliğini yaptığı ilk filmi Sis'te rol almıştır. Hanımın Çiftliği, Parmaklıklar Ardında, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.



Oyuncunun Detayları İçin Buraya Tıklayınız...

 

Dolunay Soysert (Hülya Saadet)Çifte Saadet dolunay soysert

Aslen Antalya doğumludur. İleri görüşlü, modern, bilinçli, dünyaya açık bir kadın olmakla birlikte Anaç, fedakar, cefakar, çalışkan ve hamarat biridir. Özgüveni yüksek, hayatla barışık bir kadındır. Modern bir kadın olmak için çabalamakta ve modayı da yakından takip etmektedir. Sabahları jogging yapmakta, her zaman garip dietler bulmaktadır. Spritüel olaylara ve karmaya inanmaktadır. Enerji ve sinerjiye önem verir. Burçlara da takıntılır. Fakat ailesi ve huzuru üzerine bir tehdit hissettiği zaman kendi tarzında bir savaşçıya dönüşür. Hülya doğru bildiği şeyi yapmaktan geri kalmayan biridir. Fakat nazik ve zarif mizacı sebebiyle duygularını tam olarak ifade etmekte zaman, zaman zorlanmaktadır. Aslen Antalya doğumludur. İleri görüşlü, modern, bilinçli, dünyaya açık bir kadın olmakla birlikte Anaç, fedakar, cefakar, çalışkan ve hamarat biridir. Özgüveni yüksek, hayatla barışık bir kadındır. Modern bir kadın olmak için çabalamakta ve modayı da yakından takip etmektedir. Sabahları jogging yapmakta, her zaman garip dietler bulmaktadır. Spritüel olaylara ve karmaya inanmaktadır. 

25 Mart 1973 Adana doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 2006'dan itibaren Sinan Tuzcu ile evliliği bulunmaktadır. Benim Annem Bir Melek, Urfalıyam Ezelden, Muhteşem Yüzyıl, Adanalı gibi dizilerde rol almıştır.

Oyuncunun Detayları İçin Buraya Tıklayınız...

 

Dila Danışman (Gülşen Saadet)Çifte Saadet dila danışman

Perihan ve Metin’in en büyük çocuğudur. Annesinin yokluğunda kardeşleriyle o ilgilenmiştir. Tarık’la nişanlıdır. Perihan’ın doğal müttefikidir. Hülya’yı bir türlü sevememiş ve babasının onunla evlenmesine en başta karşı çıkmıştır. Tarık’la evlenip, “Nasılsa ev hanımı olacağım” diyerek liseden sonra okumamıştır. Zaten üniversiteyi kazanacağına da pek inancı yoktur. Perihan çıkıp gelince hayatı değişir. Perihan’ın Tarık evliliğine karşı çıkması onu iki arada bir derede bırakır. Annesinin “oku kızım” ısrarları üzerine, üniversiteye sınavına neredeyse hiç hazırlanmadan girer ve bir sürpriz yaparak üniversiteyi kazanır.

13 Eylül 1988 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.66 boyunda 57 kilodadır. İlk oyunculuk hayatına Muhteşem Yüzyıl dizisinde başlamıştır. Aynı zamanda dans yeteneği olan oyuncu dans hocası olarakta bilinmektedir. Bir çok reklam filminde oynamıştır. Ankara'nın Dikmeni, Sana Bir Sır Vereceğim gibi dizilerde boy göstermiştir.



Oyuncunun Detayları İçin Buraya Tıklayınız...

 

Bedia Ener (Hüsniye Almaz)Perihan’ın Annesi. İşine geleni duyan, işine gelmeyeni duymayan biri. Yaşlılığından dolayı biraz bencil ve kendi menfaatlerini düşünmek zorunda kalıyor. En büyük korkusu evsiz kalmak. Huzurevi fobisi var. Bir zaman sonra, kendini garantiye almak için, yeniden evlenme planları yapmaya başlıyor. 15 Haziran 1954 İstanbul doğumlu usta oyuncu Gülbeyaz, Büyük Buluşma, Yaprak Dökümü, Yeşeren Düşler ve son olarak Kara Para Aşk dizisinde rol almıştır.

Oyuncunun Detayları İçin Buraya Tıklayınız...

 

Selda Alkor (Aysel)3 Ocak 1943 Konya doğumlu usta oyuncu Cihat İlkbaşaran ile 1972 yılından günümüze evlidir. Oyunculuk hayatına Cumartesi Senin Pazar Benim filmiyle başlayan Alkor sayısız filmde rol almıştır. Asmalı Konak dizisinde Sümbül Karadağ, Parmaklıklar Ardında Nur Kurteşi karakterlerini canlandırmıştır. Kartallar Yüksek Uçar, Böyle Mi Olacaktı ve Çemberimde Gül Oya oynadığı diğer dizilerdir.



 

Bora Akkaş (Tarık Çatık)Gülsen’in Nişanlısı. Şapşal bir yakışıklı, aptal bir Romeo. Gülsen’e deli gibi aşık. Onunla evlenmek istiyor fakat kaynanası Perihan buna karşı şiddetle karşı çıkıyor. Zira, Tarık çocukken Perihan’ın en sevdiği kedisinin ölümüne sebep olmuştur. Bu yüzden Perihan ondan hem nefret etmekte, hem de bir can emanet edilecek kadar güvenmemektedir. Tarık’ın tüm mesaisi, Perihan’ı ikna etmek ve ona kendini sevdirmek üzerinedir. Kendisi aynı zamanda yeni işe başlamış bir nikah memurudur. Fakat henüz çömez olduğu için en angarya nikahlara bunu göndermektedirler. Su altında nikah, paraşütle atlarken nikah vb bir sürü çift evlendirmekte fakat kendi mürvetine bir türlü erişememektedir. 

12 Ekim 1990 İstanbul doğumlu genç oyuncu Geniş Aile dizisinde Zekai Kirişçi karakteriyle tanınmış ve herkes tarafından sevilmişti. Annem Uyurken dizisinde Mert karakterini canlandırmıştır. Boynu Bükükler, Bebek İşi, Her Şey Yolunda Merkez, Unutma Beni ve Yağmur Zamanı oynadığı diğer diziler.

Oyuncunun Detayları İçin Buraya Tıklayınız...

 

Nehir Çağla Yaşar (Birsen Saadet)

Çifte Saadet Nehir Çağla Yaşar

Gülsen’in bir küçüğü. Akıllı, zeki ve güzel bir kız. Teknoloji ve sosyal medya ile içli dışlı. Twitter, vine, instagram vs hepsini aktif kullanıyor. İki anne arasında pek saf tutmaya yanaşmayan fakat bir şekilde Hülya’nın kendisini ona yakın hissetmesinden dolayı Hülya’nın tarafındaymış gibi gözükmekte.. Aşk hayatı biraz dengesiz, vine fenomeni sevgilisi de oluyor, bir zaman geliyor, nalburun çırağından da hoşlanabiliyor. Statüden çok duygulara önem veren, genç yaşına rağmen birey olabilen bir kız.

Oyuncunun Detayları İçin Buraya Tıklayınız...

 

 

Alp Akar (Mert Saadet)alp akar çifte saadetPerihan ve Metin’in en küçük çocukları. Muzip, yaramaz, fırlama, kıvrak zekalı ve afacan bir çocuk. Üç kağıtçı ve menfaatçi bir tip. Rüzgar nereden eserse, oraya savrulup bu sebeple iki anne arasında işine hangisi gelirse, onun yanında olmakta. Hayali büyük bir hacker olmak. Facebook, twitter vb ufak tefek hesapların şifrelerini şimdiden çözebiliyor

2006 İstanbul doğumlu küçük oyuncu bir çikolata reklamında ben bir süper kahramanım sözü ile akıllarda yer edinmiştir. Vicdan dizisinde kısa bir süre rol almıştır. 2014 yılı itibari ile Küçük Ağa dizisinde rol almıştır.

 

Berkay Doğan (İzzet Berk Saadet)

berkay doğan çifte saadet

Metin ve Hülya’nın oğlu. Güleç yüzlü, masumiyet timsali sevimli bir çocuk. İzzet adı, Metin’in babasından geliyor. Zira, Perihan Mert’e İzzet adını koydurmamıştır. İzzet henüz daha ne olduğunun farkında değildir. Küçük ve saf olduğundan Mert’in daimi oyuncağıdır. İlginç bir şekilde bu çocuğu Perihan’da çok seviyor

 


Kaan Büke (Mıstık)

Çifte Saadet Mıstık Kemal Büke

Çifte Saadet Fragmanları için Tıklayın.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.