Çilek Kokusu Aslı Hakkında Merak Edilenler

Star tv ekranlarının en çok izlenen ve sevilen dizilerinden Çilek Kokusu'nun kadın başrol oyuncusu Aslı Formsante dergisinin sorularını yanıtladı. Dizide olduğu gibi özel hayatında da samimi, içten ve doğal olan Demet Özdemir dans kariyerinin ardından gelen oyunculuğu anlattı.çilek kokusu aslı

Çilek Kokusu dizisinde en sevilen oyunculardan birisiniz siz bunu neye bağlıyorsunuz? sorusuna Demet Özdemir şöyle cevap verdi;



Oynadığım her karakteri gerçekten yaşayarak ruhumu vererek canlandırmaya çalışıyorum. İnsanlar beni ilk olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde duygusal ama intikamını almasını bilen naif bir kadın olarak tanımıştı. Şimdi ise kendime daha yakın daha özgün bir karakteri oynuyorum. Aslı karakteriyle insanlar beni gerçekten çok sevdiler. Çünkü halktan biri gibiyim, kendime özgü akıldakalıcı, karakteristik vücut hareketlerim jest ve mimiklerim var. Rol gereği yaşadığım ilişkiyi gerçekci aktardığım için mutluyum.demet özdemir çilek kokusuPeki ya Dans geçmişiniz? Dansa nasıl başlamıştınız?

Profesyonel bir dansçıyken kendimi sahnede özel ve mutlu hissediyordum. Eğer benim seçimim gerçekleşmil olsaydı belkide hala dans ediyordum. Fakat yakınlarım beni tiyatroya olan ilgim ve yatkınlığımdan dolayı kazandığım bütün parayı bu yolda harcamam için ikna ettiler ve buralara kadar geldim. İnşallah bir gün dansçı bir kızın hayatını rol oynayabilirim. Tek dileğim bu.

 



 

Demet Özdemir (Aslı)

demet özdemir26 Şubat 1992 Kocaeli doğumlu olan 23 yaşında ki genç oyuncu toplam 3 kardeştir. 1.70 boyundaki yetenekli oyuncu dansa olan ilgisi sebebiyle 1-2 yıl dans kurslarına katılmıştır. Daha sonra okulu bırakmış ve Akşam lisesinden mezun olmuştur. Bengü dans kursundan ayrılan Demet Özdemir Efes Kızları ile dans imkanı bulmuş ve bunu iyi değerlendirmiştir. Oyunculuğa reklam filmlerinde oynayarak başlamıştır. Mustafa Sandal'ın bazı kliplerinde dansçı olarak yer almıştır. Güzel oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit Ve Şura, Tut Sözünü, Kaçak Gelinler gibi dizilerde rol almıştır. Şuanda ise Çilek Kokusu dizisinde kadın başrol oyuncusu Aslı'yı canlandırmaktadır.

 

Çilek Kokusu Yeni Bölüm Fragmanı



 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.