Çilek Kokusu 17. Bölümde Sürpriz Konuk Oyuncu

Star tv ekranlarının en çok izlenen ve sevilen dizilerinden Çilek Kokusu'na adı duyulmamış sürpriz bir şarkıcı konuk olacak. Çilek Kokusu'nun 17 ekim cumartesi akşamı yayınlanacak olan 17. bölümünde dizide sürekli şarkıları çalınan ve büyük ilgiyle dinlenen Buray izleyici karşısına çıkacak.buray çilek kokusu

Gold Film'in yapımcılığını yaptığı, Yusuf Çim, Demet Özdemir ve Ekin Mert Daymaz’ın başrollerini oynadığı Çilek Kokusu her hafta cumartesi akşamları saat 20:00'da star tv ekranlarında yer alıyor. Çilek Kokusu 17. bölümde Buray konuk oyuncu olarak diziye katılacak şarkılarıyla renk katacak. Buray'ın dizide çalan şarkılarını dinleyen izleyiciler şüphesiz konuk olacağı bölümdeki performansını merakla bekliyor. 



 

Buray

buray1984 doğumlu Kıbrıs doğumlu 31 yaşındaki şarkıcı 15 yıldır müzikle haşır neşir. Haluk Levent, İzel, Rober Hatemo, Soner Arıca ve Gökhan Tepe gibi bir çok sanatçının gitaristliğini yapmıştır. Ferhat Göçer'in Unutmuş Çoktan bestesi'de Buray'a aitdir. Çilek Kokusunda çalan Sen Sevdamısın, İstersen müzikleriyle Başarılı şarkıcı Buray bir anda ilgi odağı olmuş ve yükselişe geçmiştir.



 

 

Çilek Kokusu - Buray Sen Sevdamısın

 



Çilek Kokusu - Buray Sonsuz Kılalım

 

Çilek Kokusu Yeni Bölüm Fragmanı

 



 

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.