Cingöz Recai Filmi Oyuncuları Konusu

Yeni sezonun en iddialı filmlerinden biri olan Cingöz Recai'nin başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar paylaşıyor. Filmin senaryosunu Ezel dizisinden tanınan Kerem Deren ve Pınar Bulut yazdı, yönetmenliğini ise Onur Ünlü üstleniyor. Filmin yapımcılığını Limon Film üstlenirken Peyami Safa'nın eserinden uyarlanan film 13 ekim 2017'de vizyona girecek...​

Cingöz Recai Film Fragmanı



Cingöz Recai Filmi Konusu

Dizinin konusuyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Cingöz Recai Filmi Oyuncuları

Kenan İmirzalıoğlu 

18 Haziran 1974 Ankara doğumlu fenomen oyuncu Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik bölümü mezunudur. 1997 yılınd Best Model Of Türkey yarışmasının elemelerinde katılmış ilk 20'ye girmiş ve daha sonra Türkiye finalinde birinci olmuştur. Deli Yürek dizisinde Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parlamıştır. Acı Hayat, Alacakaranlık, Ezel ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştır.

cingöz recai kenan imirzalıoğlu kim



Meryem üzerli (Göze)

12 Ağustos 1983 Almanya doğumlu oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem SUltan karakteriyle tanınmıştır. Ana dili Almanca olan oyuncu iyi derecede İngilizce biliyor. 2012 yılından itiaren Elidor Türkiye'nin reklam yüzü olmuştur. Gecenin Kraliçesi, Annemin Yarası ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol almıştır.

cingöz recai jale kimdir meryem üzerli

Haluk Bilginer

Musa Uzunlar

Serkan Keskin



Fatih Artman

Algı Eke

Ushan Çakır

Selim Bayraktar

Meriç Aral

Hakan Boyav



Boran Kuzum​

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.