Çoban Yıldızı Oyuncuları Karakterleri


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Başrollerde Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci'nin paylaştığı yeni dizinin çekimleri Ürgüp'te yapıldı. Dizinin ilk 3 bölümünde yönetmenliği Gül Oğuz üstleniyor devamında ise yönetmen değişikliği yaşandı. İki aşık karakterinin tutkusunu ise Gülizar Irmak yazıyor. Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Serhat Süha Özcan, Aysun Metiner, Feyza Işık, Sahra Şaş, Taygun Sungar, Elif Çakman Öztürk, Özlem Çakar ve Neslihan Can gibi isimlerin yer aldığı dizi 3 mart cuma itibariyle her hafta fox tv ekranlarında yer alıyor.



Çoban Yıldızı Konusu

Hikaye Niğde'de doğmuş büyümüş dünya güzeli Zühre'nin istemediği halde Kapadokya'da yaşayan bölgenin en zenginlerinden Fikret Karakaya ile evlendirilmek istemesi ile başlar. Zühre gücünü ve kudretini parasından alan Fikret Karakaya'nın karısı olmaya mecbur kalır. Dürüstlüğü ve mertliğiyle tanınan ünlü taş ustası Seyit Kapadokya'ya gelin getirilen Zühre'yle bu sırada tanışır. Bu karşılaşma sonrası büyüleyici bir aşk başlar. Seyit ve Zühre önlerindeki engelleri sevgilerinin büyüklüğüyle kaldırma çabasına girerler. Aşkları değdiği her yeri yakıp yıkarken, onlar için aşılmaz bir engel olan Fikret Karakaya'yı yıkıp geçmek hiç kolay olmayacaktır. Çoban Yıldızı Kapodokya'da balşayıp İstanbul'a uzanan dolu dolu bir aşk hikayesi .

Çoban Yıldızı Oyuncuları

Murat Daltaban(Necmi)

Necmi kimsesiz çocuklar yararna kurulan vakfın sahibi ve zengin, ünlü bir iş adamıdır.

çoban yıldızı necmi kimdir murat daltaban karakteri



Özkan Uğur

1953 17 Ekim İstanbul doğumlu oyuncu Mfö grubunun en önemli üyesidir. Gora filminde Garavel karakteriyle ün kazanmıştır. Yine Cem Yılmaz'ın filmi olan Arog'da yer bulmuştur. Pek Yakında filminde Ejder karakterine hayat vermiştir. Cenner Mahallesi dizisinde kendisine hayranlık beslediğimiz bir performans göstermiştir.

Özgür Emre Yıldırım (Tarık)

26 Ekim 1983 İstanbul doğumlu oyuncu Akrep burcudur. 1.75 ve 68 kilodadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur. Al Gülüm Ver Gülüm dizisiyle oynculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Elde Var Hayat, Aile İşi ve Otisabi gibi dizilerde rol almıştır.

çoban yıldızı özgür emre yıldırım kimdir

Sezai Altekin (Yavuz Giray)

1946 İstanbul doğumlu oyuncu Böyle Bitmesin, İntikam, Tatar Ramazan ve Kırlangıç Fırtınası gibi dizilerde rol almıştır.



çoban yıldızı sezai altekin kimdir

Şebnem Sönmez (Meryem)

Zühre ve Seyit'in yeni taşındığı mahallede umursamaz, iyi kalpli bir deli olan Meryem karakterini canlandırıyor.

17 Mayıs 1974 Almanya doğumlu oyuncu Sabah Şekerleri isimli programla önemli bir çıkış yakalamıştır. Ölümsüz Aşk, Aslı ile Kerem, Eşref Saat, Küçük Sırlar, Yalan Dünya ve Medcezir gibi dizilerde rol almıştır.

çoban yıldızı meryem kimdir

Erdem Akakçe (Erdal)

Seyit ve ailesine zor durumda oldukları şu zamanlarda memleketlileri olan yardımsever Erdal karakterine hayat veriyor.

1 ocak 1976 Konya doğumlu oyuncu Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları mezunudur. Beni Böyle Sev dizisinde tanınmaya başlayan başarılı oyuncu Elde Var Hayat, Kış Masalı, Bir İstanbul Masalı v Babam ve Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.



çoban yıldızı erdal kimdir

Şükrü Özyıldız (Seyit Zahir)

Selin Şekerci (Zühre)

1 Haziran 1989 İzmir doğumlu 26 yaşındaki güzel oyuncu eğitimini İzmir Devlet Tiyatrosunda tamamladı. Daha sonra İstanbul'a gelerek dizilerde ve reklamlarda rol almaya başladı. Kavak Yelleri, Leyla ile Mecnun gibi dizilerde rol alan Şekerci son olarak Kaçak Gelinler dizisinde boy göstermiş ve başarılı performansıyla kafalarda yer edinmişti.

çoban yıldızı selin şekerci kimdir

Selim Bayraktar (Zekkar Karakaya)

28 Nisan 1975 Ankara doğumlu 40 yaşındaki başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı karakter ile tanınmıştır. 2014 yılından bu yana Derya Taşbaş ile evliliği bulunmaktadır. Başkent Üniversitesi Radio Sinema Televizyon bölümünden mezun olmuştur. 

çoban yıldızı selim bayraktar kimdir

Menderes Samancılar (Fikret Karakaya)

1 mayıs Adana doğumlu 62 yaşındaki deneyimli oyuncu, oyunculuğunun yanı sıra şiir ve şarkı yazarı olarak çalışmalarda yapmıştır. Güneşi Gördüm, Bitmeyen Şarkı, Kayıp, Urfalıyam Ezelden, Sıla gibi dizilerde rol almıştır.



çoban yıldızı menderes samancılar kimdir

Serhat Özcan (İbrahim Zahir)

8 Ağustos Sinop doğumlu 56 yaşındaki deneyimli oyuncu Y.K.Bank Çocuk Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu, Ferhan Şensoy‘un Nöbetçi Tiyatro’su, İstanbul Belediye Konservatuarı ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde görev almıştır. İlknur Özgenel ile evli olan Serhat Özcan'ı Cennet Mahallesi'nden tanıyoruz. Başarılı oyuncu Yahşi Cazibe, 2 Yaka Bir İsmail, Suskunlar, Bana Artık Hicran De ve Ulan İstanbul gibi dizilerde rol bulmuştur.

çoban yıldızı serhat özcan kimdir

Feyza Işık (Cevahir Zahir)

1975 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Drama Tiyatro Eleştirmenliği bölümünü tamamlamıştır. 1.60 boyunda ve 65 kiloda olan Işık akrep burcudur. Haziran Gecesi, Bir Bulut Olsam, Sır Gibi, Gamsız Hayat ve Filinta gibi dizilerde rol almıştır.

çoban yıldızı feyza ışık kimdir

Arif Erkin (Mustafa Zahir)

11 Eylül 1935 Gaziantep doğumlu Arif Erkin mimar, müzisyen ve oyuncudur. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunudur usta oyuncu Keşanlı Ali Destanı ile oyunculuk hayatına giriş yapmıştır. İkinci Bahar dizisinde ün kazanan Erkin Canım Ailem, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Devam Ediyor gibi dizilerde rol almıştır.

çoban yıldızı arif erkin kimdir

Elif Çakman (Fikriye Gönen)

çoban yıldızı fikriye gönen kimdir

Taygun Sungar (Ali Karakaya)

1989 Ankara doğumlu yakışıklı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü mezunudur. Çiçek Taksi, Kara Ekmek, Kardeş Payı, Ulan İstanbul ve Babam ve Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.

çoban yıldızı ali kimdir

Ayşe Selen (Fatma Zahir)

1955 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nden mezun olmuştur. Kavak Yelleri, Doktorlar, Aşk Yakar ve Leyla İle Mecnun gibi dizilerde rol almıştır.

çoban yıldızı fatma kimdir

Cenan Çamyurdu (Hasan Filiz)

1970 Gümüşhane doğumlu yetenekli oyuncu Karadayı dizisinde Avukat Erdal'ı canlandırmıştır.

çoban yıldızı hasan

Yüksel Ünal (Cabbar)

1974 Almanya doğumlu oyuncu Muteşem Yüzyıl dizisinde Şeker Ağa karakterine hyaat vermiştir. Son Çıkış dizisinde Orhan Satır'ı canlandırmıştır. 

çoban yıldızı cabbar

Özlem Çakar (Beyaz)

1969 Ankara doğumlu oyuncu başarılı bir tiyatro oyuncusudur. Arka Sokaklar, Acemi Cadı, Hırsız Polis, Cennet Mahallesi, Hayat Bilgisi, Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır.

Neslihan Can (Ceylan)

çoban yıldızı ceylan kimdir

Cihan Bıkmaz

çoban yıldızı cihan bıkmaz kimdir

Gülru Pekdemir

çoban yıldızı gülru pekdemir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.