Çocuklar Duymasın'In Yapımcısı Birol Güven'Den Özür Açıklaması

Çocuklar Duymasın'ın 2. bölümünde rafta görünen kitap büyük ilgi odağı olmuş büyük tepkiler almıştı. Kanal D ekranlarında tekrar yeni senaryosuyla yeni karakterleriyle yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde Kaynak Holding'e bağlı Ufuk Yayınları'ndan çıkan Barış Köprüleri; Dünyaya Açılan Türk Okulları isimli kitabın gösterilmesi sosyal medyad eleştirilere neden oldu. 

Bunun üzerine Yapımcı Birol Güven sosyal medyada kişisel hesabından şu gönderiyi yayınladı;



Kamuoyuna duyuru ; Özür dileriz

30 Temmuz 2017 tarihinde yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde rafta duran bir kitap kamuoyumuzun dikkatini ve tepkisini çekmiştir. 

Sözkonusu kitap ile ilgili olarak, dekor ve aksesuarlardan sorumlu sanat yönetmenimizin savunması alınmıştır.



Sanat yönetmenimiz savunmasında “Kitabı okumadığını, içeriğini bilmediğini, konusu hakkında hiç bir fikri olmadığını, tamamen aksesuar amaçlı kullandığını ve kendisinin herhangi bir kötü niyetinin olmadığını” belirtmiştir. Kitabın içeriğine haberler çıktıktan sonra vakıf olduğunu ve büyük üzüntü duyduğunu belirtmiştir.

Aynı üzüntüyü yapımcı olarak ben ve tüm Çocuklar Duymasın ekibinin yaşadığını özellikle belirtmek isterim ve hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.