Çocuklar Duymasın 2017 Yeni Oyuncu Kadrosu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Atv ekranlarının efsane dizilerinden Çocuklar Duymasın yeni versiyonu yeni oyuncularıyla ekranlara geri dönüyor. Mint Yapım ve Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrollerini paylaştığı dizi ilk olarak TGRT'de yayın hayatına başlamış daha sonra atv ve fox ekranlarında yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşmuştu. Genç yaşlı demeden her nesilin ilgiyle izlediği aile sıcaklığını yansatan dizi Çocuklar Duymasın 23 temmuz pazar akşamı kanal d ekranlarında başlamış bulunuyor. Çocuklar Duymasın yeni bölümleriyle her hafta pazar akşamları ekranlara geliyor.

Çocuklar Duymasın 2017 Yeni Oyuncu Kadrosu

Pınar Altuğ (Meltem)

2 Eylül 1973 İstanbul doğumlu güzel oyuncu, model ve tv sunucusu Pınar Altuğ Fransız lisesinden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümü mezunudur. 1994 Miss Türkey yarışmasında birinci seçilmiştir. 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisinde başrol oynayarak tanınmıştır. 2008 yılında Yağmur Atacan ile evlenmiştir. İlk Aşkım, Deli Dolu, Aile Reisi ve Pamuk Prens gibi projelerde yer almıştır.



çocuklar duymasın pınar altuğ

Tamer Karadağlı (Taş Fırın Haluk)

24 Mayıs 1967 Ankara doğumlu Tamer Karadağlı, tiyatro ve sinema oyuncusu aynı zamanda ses sanatçısıdır. Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. Çocuklar Duymasın dizisinde Taş Fırın Haluk karakteriyle tanınmıştır. Ah Kalbim, Arka Sokaklar, Acayip Hikayeler, SüperTürk, Yenilmezler, Ultron Çağı ve Pamuk Prens gibi projelerde yer almıştır.

çocuklar duymasın haluk kimdir 2017



Zeyno Gönenç (Gönül)

22 Haziran 1967 İzmir doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservautarı tiyatro bölümü mezunudur. Çocuklar Duymasın dizisinde Dominant Gönül Teyze karakteriyle tanınmıştır. Okan Bayülgen'le yıllar önce bir evlilik yaşamıştır. eniş Aile, Paramparça Aşklar, Çocuklar Duymasın, Hayat Apartmanı, Doktorlar, Çocuklar ne olacak, Keloğlan Kara Prense Karşı, Avrupa Yakası, En son babalar duyar gibi dizilerde rol almıştır.

çocuklar duymasın gönül kimdir

Volkan Severcan (Tuna)

28 Ağustos 1966 İzmir doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümü okumaya başlayıp daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 1994 yılında buket Dereoğlu ile evlenmiş 1966'da boşanmıştır. Çocuklar Duymasın dizisinde Tuna karakteriyle tanınmaya başlamıştır. Yasemince, Bizim Okul, İşler Güçler, Pamuk Prens gibi yapımlarda yer almıştır.

çocuklar duymasın tuna kimdir

Alparslan Özmol (Çaycı Hüseyin)

19 Nisan 1979 Bursa doğumlu oyuncu 1.27 boyunda olduğu için okula devam edemedi. Çocukluğunu Bursa Ulu Cami yanında eşarpçı dükkanında çalışarak geçirdi. Kahkaha Show'da bir mafya babasına hayat verdi. Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin tipmesiyle Çaylaaaar repliğiyle tanındı. Arıca En Son Babalar, Duyar, Yalancı Romantik, Ayrılsak Da Beraberiz ve Yeşil Deniz gibi yapımlarda yer aldı.



çocuklar duymasın çaycı hüseyin 2017

Suzan Kardeş (Kadriye)

15 Nisan 1960 doğumlu Kosova'da dünyaya gelen usta oyuncu 8 yaşında iken İstanbul'a yerleşmiştir.  Bir Dalda İki Kiraz, Sendeki Kaşlar gibi şarkıları bulunmaktadır. Komedi Dükkanı, Aşk ve Gurur, Benim Annem Bir Melek, Osmanlı Cumhuriyeti, Seksenler ve Yapışık Kardeşler gibi yapımlarda yer almıştır.

Süleyman Yağcı (İsmail)

1964 Rize doğumlu oyuncu Fısfıs İsmail karakteriyle tanınmıştır. Asıl mesleği ise ambulans şöförlüğüdür. Çiçek Taksi, Kara Melek, Tatlı Kaçıklar, Ayrılsak Da Beraberiz, Yılan Hikayesi, Üvey Baba, Çocuklar Duymasın, Doktorlar, Geniş Aile gibi dizilerde rol almıştır.

Melek Şahin (Emine)

11 Şubat 1971 İstanbul doğumlu oyuncu 1.60 boyunda ve 52 kilodadır. Ayrılsakta Beraberiz, Gönül, Ateş ve Barut gibi dizilerde rol almıştır. Çocuklar Duymasın dizisinde Emine karakteriyle tanınmıştır.



Vatan Şaşmaz (Engin)

8 Ocak 1974 İstanbul doğumlu oyuncu ve sonucu 2010 yılında Çocuklar Duymasın dizisinde yer almıştır. Son oalrak işler Güçler'de izlemiştik.

Kemal Kuruçay (Osman)

Mehmet Auf (Selçuk)

Şükrü Koruyucu (Şükrü)



Ferdi Akarnur (Kemal)

Merve (Zero Tuna'nın Kızı)

Meriç Acemi (Yasemin)

Beton Orçun (Dominant Teyze Gönül'ün oğlu)

Deniz Gök (İrem)

Serkan Balbal (Tolga)

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.