Çukur Salih Ölecek Mi?

Çukur 2. Sezon 21. bölümün yayınlanan son ön izlemesinde girdikleri çatışma sonrasında vurulan Salih'in ölüp ölmeyeceğini merak eden izleyiciler Erkan Kolçak Köstendil 'in Çukur'dan ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor. Salih'in diziden çıkmayacağını ve tedavisi sonrası yeniden Çukur'da boy göstermeye devam edecek...

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Şahin Giray, Familya dizisinde ise Toprak karakteriyle izlediğimiz Erkan Kolçak Köstendil son olarak Bir Deli Sevda dizisinde rol almıştı. Oyunculuğuyla isminden çokca söz ettiren yakışıklı oyuncu 2017 - 2018 sezonu için Çukur dizisinden gelen teklifi kabul etti. Köstendil dizide Vartolu karakterine hayat veriyor. Çukur'un son yayınlanan 16. bölüm 2. fragmanında ipler kopuyor. Vartolu Koçovalı ailesine meydan okuyor. Vartolu Koçovalılara karşı girdiği silahlı çatışmada vuruluyor. Peki Vartolu ölecek mi? Vartolunun akıbeti yeni bölüm yayınlandığında belli olacak.




Erkan Kolçak Köstendill (Vartolu)

36 yaşındaki Bursa doğumlu yetenekli oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Ulan İstanbul dizisinde Carlos karakteriyle tanınan yakışıklı oyuncu büyük bir çıkış yakalamış Şebnem Bozok ile seslendirdiği Yanarım şarkısı ile popiler hale gelmiştir. M.A.T, Güz Sancısı, Babalar Ve Evlatlar, Yok Artık gibi filmlerde rol alan genç yetenek Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat, Ulan İstanbul gibi dizilerde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.