Bir Mucize Olsun Oyuncuları Konusu

Fox tv ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim dizisinde Hülya karakteriyle tanıdığımız ünlü oyuncu Ahu Sungur yeni sezonda sürpriz bir karakter olarak ekranlara dönüyor. Daha önce Binbir Gece ve Adını Feriha Koydum gibi dizilerde izlediğimiz oyuncu bu defa çok istediği bir rolle izleyici karşısına çıkacak. Pastel Film'in yapımcılığını yaptığını yaptığı yeni sezon için hazırlanan Bir Mucize Olsun dizisinde Ahu Sungur başrolde yer alacak. Ahu Sungur dizide Maksude isimli pavyon şarkısına hayat verecek. Dizide Ahu Sungur'a partner olması için Kerem Alışık'a teklif götürüldü.

Bir Mucize Olsun Dizisi Konusu

Çukurdere'nin kenar mahallerinden birinde büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil resmen bir hizmetçi gibi yaşamaktadır. Fakirlik ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında yakışıklı bir avukat çalar. Gerçek anne ve babasının kim olduğunu bilmeyen Damla'ya ülkenin sayılı zenginlerinden dedesi Azim'in olduğunu ve yeni bir hayat bahşettiğini söyler. Yiğit getirdiği bu müjdeli haberle Damla'ya zorluklarla dolu bambaşka bir hayatın kapılarını açmakla kalmayıp ona aşık olacaktır.



Bir Mucize Olsun Dizisi Oyuncuları

Su Kutlu (Damla)

1 Ocak 1991 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.66 boyunda 43 kilodadır. Göz rengi kahverengi ve saç rengide kahverengidir. Ali Ayşe'yi Seviyor, Çalıkışı ve Güzel Köylü dizilerinde rol almıştır. Güzel oyuncu son olarak show tv ekranlarında 13 bölüm yayınlanan Arkadaşlar İyidir dizisinde Gizem karakteriyle şahane bir performans sergilemişti.

Furkan Palalı (Yiğit)

27 Ekim 1986 Konya Best Of Model Turkey ve Best Model Of The World seçilmesiyle adını duyurmuştur. 1.90 boyunda, 81 kiloda, saç rengi kumral ve göz rengi yeşildir. Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoleji Mühendisliği okumuştur. Küçük Sırlar, Hayat Devam Ediyor, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu, Son Yaz Balkanlar, Kızılelma, Aşk Emek İster ve Son Çıkış gibi dizilerde rol almıştır. Somuncu Baba Aşkın Sırrı filminde başrol oynamıştır. 



Ahu Sungur (Asude)

5 Şubat 1981 İstanbul doğumlu oyucnu 1.75 boyunda ve 55 kilodadır. Kova burcu olan oyuncu Suat Sungur'la evlidir. Saç rengi sarı, göz rengi ise kahverengidir. Ege isminde bir oğlu bulunmaktadır. Ayrıslak Da Beraberiz, Adına Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, Binbir Gece, Arka Sokaklar, Mandıra Filozofu gibi projelerde yer almıştır. O Hayat Benim dizisinde Hülya karakteriyle büyük bir kitleye sahip olmuştur.

Ali Sürmeli

7 Nisan 1959 doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. 2000 yılında Filler ve Çimen isimli sinema filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. Yol Ayrımı, Mucize, Beyaz Karanfil, Elma Kokusu, Kolpaçino, Somuncu Baba Aşkın Sırrı ve Vezir Parmağı gibi projelerde yer almıştır.



Murat Daltaban

1966 yılında Ankara'da dünyaya gözlerini açan oyuncu Hırsız Polis ve Salkım Hanımın Taneleri filmiyle tanınmıştır. Özlem Daltaban ile evliliği bulunmaktadır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Ağır Roman ve Poyraz Karayel gibi dizierde yer bulmuştur.

Cihan Ünal (Azim)

Bala Atabek

Rıdvan Aybars Düzey 

Rozet Hubeş

1 Ocak 1959 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dil ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Bir Yusuf Masalı, Hayat Devam Ediyor, Bedel ve Seni Kimler Aldı gibi dizilerde rol almıştır.



Funda Eskioğlu

24 Şubat 1964 Konya doğumlu oyuncu İstanbul Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Nizama Adanmış Ruhlar, Dabbe 6, Hatasız Kul Olmaz ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi projelerde yer almıştır.

Ebru Emre Akpınar

Sarpcan Köroğlu

23 Eylül 1990 Bolu doğumlu genç oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Arkeoloji bölümünden mezun olmuştur. Elde Var Hayat dizisiyle oyunculuğa göz kırpmıştır. Kurt Seyit ve Şura dizisinde de rol alan Köroğlu Güneşin Kızları dizisinde çıkışını sürdürmüştür. 1.90 boyunda, 85 kilo, kumral, göz rengi mavi ve başak burcudur. 

Oral Özer

1 Ocak 1983 yılında İskenderun'da dünyaya gelen oyuncu Müjdat Gezen Konservatuarı mezunudur.Uygun Adım Aşk, Aşk Emek İster, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır.



Tahsin Lale

2 Nisan 1972 Ağrı doğumlu oyuncu Yeter, Tatlı İntikam, Adı Efsane, Yüksek Sosyete, Aşk ve Gurur, Dayan Yüreğim, Deli Gönül, Kalp Atışı, Kanatsız Kuşlar, Kara Yazı ve İçimdeki Fırtına gibi dizilerde rol almıştır.

Bulut Akkale

Cansu Kurgun

Sekvan Serinkaya

1 Ocak 1979 yılında Nusaybin'de dünyaya gelen oyuncu Gazi, Tek Türkiye, Nizama Adanmış Ruhlar ve Sungurlar gibi dizilerde rol almıştır.

Fahri Öztezcan

Binnaz Ekren

Poyraz Saygılı

Tuğçe Çelik

Anıl Yıldız

Elif Akdemir

Halil Demir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.