Daha Filmi Oyuncuları Konusu

Ay Yapım'ın yapımcılığını yaptığı Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck, Tuba Büyüküstün, Uğur Aslan, Turgut Tunçalp, Tankut Yıldız, Kaan Uluca, Lara Aysal, Onur Akgülgil ve Pervin Bağdat’ın başrollerini paylaştığı Daha isimli film projesi bir baba oğul hikayesini ele alıyor. Hakan Günday'ın sinemaya uyarlanan eseri ‘DAHA’ proje aşamasında Saraybosna Film Festivali Cinelink, İstanbul Film Festivali Köprüde Buluşmalar ve Antalya Film Forum’a katılmıştı. Filmin yönetmen koltuğunda genç yönetmen Onur Saylak oturuyor. 

Daha Filmi Konusu

Henüz 14 yaşında olan Gaza yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak şehirde liseyi okumayı hayal ederken babasının onu insan kaçakçılığının bir parçası haline getirmesiyle ilk kez suçla tnaışır. Gaza'nın gençliği ve ergenliği babasının baskın tavırları yüzünden alt üst olur. Gaza babası gibi şiddet ve baskı üzerine mi bir gelecek kuracak yoksa bir göçmen mi olacak?



Daha Filmi Oyuncuları

Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck, Tuba Büyüküstün, Uğur Aslan, Turgut Tunçalp, Tankut Yıldız, Kaan Uluca, Lara Aysal, Onur Akgülgil ve Pervin Bağdat

Daha Filmi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.