Damat Takımı Filmi Oyuncuları Konusu

Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini yaptığı yeni bir sinema filmi geliyor. Filmin oyuncu kadrosunda birbirinden renkli isimler bulunuyor. Damat Takımı olarak ismi açıklanan filminde oyuncu listesinde Furkan Andıç,Ozan Osmanpaşaoğlu, Özgürcan Çevik,Açelya Topaloğlu, Pelin Akil,Sarp Can Köroğlu gibi önemli isimler rol alıyor. Filmin çekimleri 2017 haziran ayında başlamış bulunuyor. Furkan Andıç ve Açelya Topaloğlu ikinci kez aynı projede yer alacak.

Yönetmenliğini Doğan Can Anafarta'nın üstlendiği güçlü kadrosuyla dikkat çeken Damat Takımı 20 Ekim'de vizyonda...



Damat Takımı Film Fragmanı

Damat Takımı Filmi Konusu

Yiğit, Ömer, Serdar, Onar ve Can lise yıllarından beri birbirlerinden hiç ayrılmayan samimi arkadaşlardır. Yaşları büyüse de birlikte hala çocuk kalabilmiş fakat Yiğit'in evlilik kararı ile grup gençlik döneminin bittiğinin farkına varır. Hem geçmişe hem de Yiğit'e veda etmek için lise yıllarını beş güne sığdıracak şekilde tekrar yaşarlar. Lisedeki can düşmanlar olan Besim'le düğüne sevgilileriyle geleceklerine dair iddiaya girerler. Bu beş gün içerisinde hem kendilerine kız arkadaş bulmak zorundadırlar hemde belki de son kez birlikte olmanın keyfini çıkaracaklardır.



 

Damat Takımı Filmi Oyuncuları

 Furkan Andıç

Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç ilk kez bir sinema filminde rol alacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

damat takımı furkan andıç kimdir

Ozan Osmanpaşaoğlu

damat takımı ozan osmanpaşaoğlu kimdir

Özgürcan Çevik

Şevkat Yerimdar filminden tanıdığımız oyuncu Özgürcan Çevik 2017 yaz sezonunda fox tv ekranlarında başlayan Şevkat Yerimdar dizisindede oldukça başarılı bir performans sergiliyor.



damat takimi özgürcan çevik

Açelya Topaloğlu

İnadına Aşk dizisiyle ün kazanan oyuncu bir çok projede yer almasına rağmen ilk kez böyle güçlü bir kadroyla sinema filmi projesinde yer buluyor. 

Pelin Akil

damat takımı pelin aki kimdir

Sarp Can Köroğlu

damat takımı sarp can köroğlu kimdir

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.