Darısı Başımıza Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Gold Film yeni bir yaz dizisi projesinin hazırlıklarına başlamış bulunuyor. Hazırlıkları devam eden Darısı Başımıza isimli yeni dizi projesinin başrol oyuncuları da belli oldu. Nilay Deniz ve Ozan Doğulu'nun partner olacağı Darısı Başımıza'nın çekimleri devam ediyor. Show tv için çekilen dizinin senaryosunu Güneşin Kızları, Evli ve Öfkeli, Güneşi Beklerken gibi yapımların senaristliğini yapan Deniz Dargı üstleniyor. Ayrıca dizisinin oyncu kadrosunda Devrim Yakut, Nergis Kumbasar, Sevinç Erbulak ve Deniz Özerman gibi oyuncular da yer alıyor.

Darısı Başımıza Dizisi Konusu;

Evlilik arafesinde olan genç bir kadının sevgilisi tarafından aldatıldıktan sonra tesadüflerle karşılaştığı ve yanlış anlaşılmalar sonucu bir birlerine aşık olan yakışıklı bir genç ile güzeller güzel kızımızın hikayesi.



Darısı Başımıza Dizisi Oyuncuları

Elif Doğan (Öykü);

6 Eylül 1994 doğumlu genç ve güzel oyuncu İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı müzikal bölümünden mezun olmuştur. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde tanınmaya başlayan Elif Doğan star tv'de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır'da Zeynep karakterini canlandırmıştır. Elif Doğan en son Çukur'da Hale karakteriyle kamera karşısına çıkmıştır.

Ozan Dolunay (Ozan);

25 yaşında ve 8 yıldır makine mühendisliği okuyor. Oyunculuk onun için Üniversite sınavlarıyla birlikte rafa kaldırdığı bir hevesti. 2 yıl boyunca craft yapmakla uğraştı. Bir yandan müzikle uğraşırken geçtiğimiz sezon Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle oyunculuğa tekrar adım atmış ve başarılı bir performans sergilemişti. Daha sonra Oyunbozan dizisi kadrosunda yer almış son olarakta Yükses Sosyete kadrosunda Mert karakterine hayat vermişti.



Açelya Topaloğlu (Rüya)

19 Kasım 1986 İzmir doğumlu genç oyuncu Anadolu Ateşi dans grubunda yer almıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur. Arka Sokaklar, Eve Düşen Yıldırım, Kaçak Gelinler gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak İnadına Aşk dizisinde Defne'yi canlandıran oyuncu büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

İbrahim Kendirci;

9 Eylül 1986 Gaziantep doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında tamamlamıştır. Sevdaluk, Yol Ayrımı, İki Yaka Bir İsmail ve Kavak Yelleri gibi dizilerde rol almıştır.



İlay Erkök;

Güzel oyuncu 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen Manisa'lıdır. Daha önce Güğneşi Beklerken, İnadına Aşk ve Hayatımın aşkı dizilerinde rol almıştır.

Devrim Yakut (Zerrin)

27 Mayıs 1968 doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Üniversitesi DTFC Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Adana Devlet Tiyatrosu kadrosuna oyuncu olarak katılmıştır. Ankara Üniversitesi DTFC Tiyatro Bölümü'nde temel oyunculuk dersleri vermektedir. Hom Ofis, Annem Uyurken, Keşanlı Ali Detanı ve Unutma Beni gibi dizilerde rol almıştır. Başarılı oyuncu Cesur ve Güzel dizisinde Mihriban, Hayat Sırları dizisinde ise İnci karakterlerini canlandırmıştır.

Burak Can (Serkan);



Nergis Kumbasar

25 Mayıs 1963 Ankara doğumlu oyuncu Ted Ankara Koleji'nde eğitimini yarıda bırakıp İstanbul'da mankenlik yapmaya başlamıştır. Dokuzuncu Hariciye Koğuşu dizisinde Nüzhet rolüyle tanınmıştır. Acemi Cadı, Kiralık Aşk gibi dizilerde rol bulmuştur.

Sevinç Erbulak

20 Ekim 1975 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Süper Baba, Baba Evi, Akasya Durağı, Avrupa Yakası, Son Bahar ve Bebek İşi gibi dizilerde rol almıştır.Son olarak No 309 dizisinde Betül karakterine hayat vermiştir.

Deniz Özerman

9 Mayıs 1969 Antalya doğumlu başarılı oyuncu Avrupa Yakası, Aşk Oyuncusu, Sevgili Dünürüm, Bez Bebek ve Sana Bir Sır Vereceğim gibi dizilerde rol almıştır.



darısı başımıza deniz özerman kimdir

Darısı Başımıza Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.