Dayan Yüreğim Oyuncu Kadrosu Fragmanı


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği Serap Gazel'in senaryosunu yazdığı, hikayesi Ozan Yurdakul'a ait olan Dayan Yüreğim'in başrollerini Cansel Elçin ve Ece Uslu paylaşıyor. Deniz Çelebi Dikilitaş'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Dayan Yüreğim yeni bölümleriyle her hafta cuma akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor.

Dayan Yüreğim Konusu

Elvan İstanbul'un kuytu köşe semtlerinden birinde kocası Tahir ve iki cocuğuyla yaşama tutan bir kadındır. Mahalle polikinliğinde görevli olarak çalışmakta ve boş zamanlarında pazarcılık yapan eşine yardım etmektedir. Hayırsız kocası Elvan'ı darp etmektedir. Elvan'ın küçük oğlu Selim top oynarken trafik kazası geçirir. Elvan ve büyük kızı Seray Selim için endişelenirken kocası Tahir'in kazayı yapan Şanal ailesi ile iş birliği içinde oğlunu öğrenirler. Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Şanallar'ın oğlu Atıf kazayı yapan otomobilin direksiyonunda olmasına rağmen bir başkası suçu üstlenir. Elvan kocasının cebinde oğlunun kan parasını bulur ve hesabını sorar. Bu dakikadan sonra herkesin hayatı değişecek ve bu hesaplaşma hiç bir zaman kapanmayacaktır.



Dayan Yüreğim Oyuncuları

Tuğçe Kurşunoğlu (Melis)

1992 Bursa doğumlu güzel oyuncu Üniversite'de reklamcılık bölümünü tamamlamıştır. 1.77 boyunda ve 54 kiloda olan oyuncu 16 yaşında Best Of Bursa isimli yarışmaya katılmış ve bu yarışmada en güzel kızı olmuştur. Leyla İle Mecnun dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. İşler Güçler, Herşey Yolunda Merkez, Kocamın Ailesi ve Ayrılsak da Beraberiz gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim melis kimdir



Ayşegül Atik (Türkan)

En Son Babalar Duyar dizisinden tanıdığımız oyuncu Dayan Yüreğim'de Fuat'ın annesi Türkan karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu 4. bölümden itibaren izleyicileriyle buluşuyor.

dayan yüreğim türkan kimdir ayşegül atik karakteri

Cansel Elçin (Fuat Kaya)

Kırık Kanatlar ve Hatırla Sevgili dizilerindeki performansıyla bilinen başarılı oyuncu 1973 İzmir doğumludur. Yurt dışında doğan Cansel Elçin eğitimini de yurt dışında yapmıştır. Sinema ve tiyatro oyuncusu olan Elçin Eve Dönüş dizisinde Yusuf karakterini oynayacak.

dayan yüreğim fuat kimdir

Ece Uslu (Elvan);

9 Eylül 1974 İzmir doğumlu güzel oyuncu Sırça Köşk, Üç Kadın, Elveda Derken, Kızın Nerede, Son Ders Aşk ve Üniversite, Bulutların Ötesinde ve son olarak Karagül dizilerinde rol almıştır.



dayan yüreğim elvan kimdir

Berk Atan (Atıf Şanal);

26 Ekim 1991 İzmir doğumlu manken, model ve oyuncudur. 2012 Best Model Of Turkey'de birinci olmuştur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden mezun olan Berk Atan'ın kendisi gibi oyuncu olan Burcu Özberk'le ilişkisi bulunmaktadır. Altındağlı, Her Şey Yolunda Merkez ve Güneşin Kızları gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim atıf sinan şanal kimdir

Ege Aydan (Ekrem Şanal);

dayan yüreğim ege aydan kimdir

Bora Akkaş; (Rıfat)

12 Ekim 1990 İstanul doğumlu yetenekli oyuncu Altın Portakal ödülü sahibidir. Geniş Aile dizisinde Zekai Kirişçi karakteriyle herkes tarafından tanınmıştır. Unutma Beni, Bebek İşi, Herşey Yolunda Merkez, Boynu Bükükler ve Çifte Saadet gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim bora akkaş kimdir



Didem İnselel (İnci Şanal);

13 Temmuz 1976 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Kavak Yelleri dizisinde Gönül Kara karakteriyle tanınmıştır. Fatih Portakal İle Ne Yapmalı programında sunuculuk yapmıştır. Güzel oyuncu O Hayat Benim ve Güneşi Beklerken gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim inci şanal kimdir

Tuncer Salman (Remzi);

dayan yüreğim tuncer salman kimdir

Bengi Öztürk (Aysun Kaya);

28 Aralık 1980 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu Gazi Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunudur. Dila Hanım, Canım Ailem, Yalan Dünya ve Küçük Gelin gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim bengi öztürk kimdir

Aydan Koptur (Buse);

29 Mayıs 1990 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.68 boyunda ve 52 kilodadır. İkizler burcu olan Koptur İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümü mezunudur. Çocuklar Duymasın, Muhteşem Yüzyıl ve Seviyor Sevmiyor gibi dizilerde rol almıştır.



dayan yüreğim buse kimdir

Ferit Kaya (Cengiz);

24 Şubat 1984 Diyarbakır doğumlu yetenekli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Kavak Yelleri, Kötü Yol ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim cengiz kimdir

Korel Cezayirli; (Taner)

2 Nisan 1976 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Lale Devri, Günahkar, Yılanların Öcü ve Yeter gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim korel cezayirli kimdir

Bülent Alkış (Tahir);

1974 İzmir doğumlu başarılı oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Konservatuarından mezun olmuştur. Kurşun Yarası, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Bir Çocuk Sevdim, İffet, Her Şey Yolunda Merkez, Kırımlı ve Filinta gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim tahir kimdir

Özlem Maden (Gülsüm);

1 Ocak 1987 Adapazarı doğumlu yetenekli oyuncu 1.65 boyunda 52 kilodadır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Umut Yolcuları, Aşk Bir Hayal, Bez Bebek, Gonca Karanfil ve Aşkın Bedeli gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim gülsüm kimdir

Mehmet Aslan (Yaman);

24 Nisan 1983 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Boston Üniversitesi'nde eğitimine başlamış daha sonra Yeditepe Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Doktorlar, Belalı Baldız, Muck, Asayiş Berkkemal ve Kördüğüm gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim yaman kimdir

Miray Akay; (Nazlı)

2000 yılı Ukrayna doğumlu yetenekli oyuncu Bitmeyen Şarkı, 20 Dakika, Benim Adım Gültepe ve Güneşin Kızları dizilerinde rol almıştır.

dayan yüreğim miray akay kimdir

Brad Berke Bayrak (Selim);

19 şubat 2007 İstanbul doğumlu yetenekli küçük oyuncu 1.10 boyunda ve 20 kilodadır. Kova burcu ve ela gözlü olan Bayrak Aşkın Bedeli dizisinde canlandırdığı Uğur karakteriyle ilk oyunculuk performansı sergilemiştir.

dayan yüreğim selim kimdir

Elif Sönmez (Meral);

dayan yüreğim meral kimdir

Fulya Ülvan (Suzan);

1976 Sivas doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Üniversitesi D.T.C.F tiyatro bölümü mezunudur. Beş Kardeş ve Hayat Yolunda gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim suzan kimdir

Meriç Şenlikoğlu (Sinem);

9 şubat 2005 doğumlu yeteneli çocuk oyuncu 1.48 boyunda ve 43 kilodadır. Balık burcu olan Şenlikoğlu teknosa reklamında yer almıştır.

dayan yüreğim meriç kimdir

Serap Matyaş (Asiye);

16 Kasım 1980 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Sakarya Fırat, Aman Annem Görmesin, Ankara'nın Dikmeni gibi dizilerde rol almıştır.

dayan yüreğim asiye kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.