Dayan Yüreğim Elvan Ölüyor Mu?

Elvan evlerine giren kişileri takibe alırken sokak ortasında vurulup kanlar içerisinde kalır. Annesini evde bulamayan Seray ise annesinin peşinden gider. Peki Seray annesinin hayatını kurtarabilecek mi? Elvan öldü mü? Gelecek hafta final yapacak olan dizide Elvan karakteri diziden ölerek ayrılacak. Final'e çok yakın olan dizinin başrol oyuncusu Ece Uslu diziden senaryo gereği yeni bölümde ölerek ayrılıyor.

Karagül dizisinde 4 yıl boyunca rol alan Ece Uslu kısa bir süre dinlenme kararı almıştı. Başarılı oyuncu dizide canlandırdığı 3 çocuklu fedakar bir anneyi canlandırdığı Ebru Şamverdi karakteri gibi bir dram dizisinde daha oynamayı düşünmüyordu fakat sonradan karar değiştirdi.



dayan yüreğim ece uslu kimdir

Bodrum'da şu sıralar tatil yapan Ece Uslu'nun Dayan Yüreğim dizisinden gelen teklifi kabul ettiği bilgisini aldık. Güzel oyuncu dizide herhangi bir değişiklik yaşanmazsa yine cefakar bir anne rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Hazırlıkları devam eden Dayan Yüreğim dizisinin yakında fox tv ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Ece Uslu (Elvan)

9 Eylül 1974 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi almıştır. Üç Kadın, Elveda Derken, Son Ders Aşk ve Üniversite, Kızım Nerede ve Bulutların Ötesinde gibi dizilerde rol almıştır. Ece Uslu Karagül dizisinde rol aldığı Ebru Şamverdi karakteriyle tanınmaktadır.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.