Deli Gönül Dizisi Oyuncuları Kimler?


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

25 Film şirketinin yapımcılığını üstlendiği yeni bir dizi projesi ekranlara geliyor. Trt 1 ekranlarında yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde başrolde yer alan Murat Ünalmış yeni dizisi için imza attı. Deli Gönül'ün yönetmenliğini Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan üstleniyor. Başarılı yönetmenin çektiği diziyi Rahşan Çiğdem İnan yazıyor. Deli Gönül her hafta pazartesi akşamları saat 20.00'da fox tv ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Deli Gönül oyuncuları kimler? Deli Gönül karakterleri kimler? Deli Gönül dizisinin konusu ne? Deli Gönül oyuncularını kimler canlandırıyor? Deli Gönül dizisinde neler olacak? Deli Gönül oyuncu kadrosunda kimler var? Deli Gönül başrol oyuncuları kimler? gibi tüm soruların cevaplarını yazının devamında bulabilirsiniz.

Deli Gönül Konusu

Mehmet Kadir Ölçek ve Fatmanur Güzel'in Antakya'dan İstanbul'a uzanan iki idealist öğretmenin aşkını anlatıyor. İki aşık hem birbirine yakın hem çok uzak. Şimdi hayatın gerçeklerine daha yakınlar. Bir taraftan evladını kaybetmek istemeyen baba Mehmet diğer yandan babasının kurduğü dünyaya esir olan Fatmanur. Bir patlamayla dağılan hayatlar yeniden birleşiyor. Kadir ve Fatmanur'un yaşadığı umutsuzluklar öğrencilerine umut olacaktır.



Deli Gönül Oyuncuları

Murat Ünalmış (Mehmet Kadir Ölçek)

23 Nisan 1981 Kayseri doğumlu türk dizi ve sinema oyuncusu olan Ünalmış 2012 yılında kendisi gibi oyuncu olan Birce Akalay'la evlenmiştir. Feberbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynamışlığı bulunmaktadır. Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü tamamlamıştır. Güneşi Gördüm filmiyle herkes tarafından tanınmaya başlamıştır. Kurşun Yarası, Yer Gök Aşk, Seddülbahir 32 Saat ve Babalar ve Evlatları gibi dizilerde rol almıştır.

deli gönül murat ünalmış kimdir

Tuvana Türkay (Fatmanur Güzel)

Çiğdem Batur (Türkan Erten)

13 Temmuz 1982 Düzce doğumlu oyuncu 1.68 boyunda ve 54 kilodadır. Ankara Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Batur ilk oyunculuk kariyerine Gümüş dizisiyle başlamıştır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Savcı Leyla karakteriyle akıllarda yer edinmiştir. 



deli gönül türkan kimdir

İştar Gökseven (Hayri Güzel)

1961 Ankara doğumlu başarılı oyuncu 1.78 boyunda ve 52 kilodadır. Ankara Devlet Konservatuarı bölümünü tamamlamıştır. Ülkü Duru ile evlenmiştir. Leyla İle Mecnun dizisinde tanınmıştır. Deli Saraylı, Gemide, Deli Yürek, Karaoğlan gibi projelerde yer almıştır.

deli gönül hayri kimdir

Ogün Kaptanoğlu (Ahmet Eruğtul)

29 Aralık 1977 İzmir doğumlu oyuncu 1.81 boyunda ve 80 kilodadır. Yeşil gözleriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu oğlak burcudur. Hababam Sınıfı Merhaba filmiyle oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Ogün Kaptanoğlu Parmaklıklar rdında, Senimn Uğruna, Ay Tutulması ve Karagül gibi dizilerde rol almıştır.

deli gönül ogün kaptanoğlu kimdir

Macit Sonkan (Basri Kavaslı)

deli gönül macit sonkan kimdir



Nilgün Karababa (Ayşe Güngör)

25 Mayıs 1965 Niğde doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Konservatuar tiyatro bölümü mezunudur. Çocuklar Duymasın, Beşinci Boyut, Kadim Dostum gibi dizilerde rol almıştır.  

deli gönül nilgün karababa kimdir

Mine Tüfekçioğlu (Nuran Güzel)

1 Ocak 1966 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Kurtlar Vadisi Pusu, Bir Çocuk Sevdim, Nizama Adanmış Ruhlar ve İçerde dizilerinde rol bulmuştur.

deli gönül mine tüfekçioğlu kimdir

Barış Yalçın (Nihat Güzel)

1 Ocak 1976 Almanya doğumlu oyuncu Dudaktan Kalbe, Yemin, Tek Başımıza, Kaçak ve Ruhumun Aynası gibi dizilerde yer bulmuştur.

deli gönül barış yalçın kimdir



Yılmaz Şerif

15 Haziran 1946 Adana doğumlu oyuncu Son, Osmanlıda Derin Devlet ve Dadaş gibi dizilerde rol almıştır.

deli gönül yılmaz şerif kimdir

Hayal Ada Topakkaya (Şükran Ölçek)

Mustafa Dede'nin torunudur, henüz 6 yaşında zeki bir kız çocuğudur.

deli gönül hayal ada topakkaya kimdir

Tarık Özanbaş (Şafak Erten)

1988 İstanbul doğumlu genç ve yakışıklı oyuncu 1.84 boyunda, 70 kilodadır. Kaçak Gelinler dizisinde Arda karakterine hayat vermiştir.



Neşem Akhan (Şenay Güzel)

Fatmanur'dan bir kaç yaş küçüktür. Genç yaşında Nihat'la evlenmiş fakat hayallerini gerçekleştirememiştir.

1984 İzmir doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konsetvatuarı tiyaro bölümünden mezun olmuştur. Adını Feriha Koydum dizisiyle büyük kitlelere hitap etmiştir. Zeytin Tepesi, Kalbim Ege'de Kaldı ve Hayat Sevince Güzel gibi dizilerde rol bulmuştur.

Cem Zeynep Kılıç

Ceren Yılmaz

Cansın Özyosun

Poyrazhan Ada Karadağ

Ecrin Moğultay

Zuhal Yalçın

Yılmaz Şerif

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.