Deli Gönül Kadir Hoca Kimdir?

Bir çok başarılı yapımda imzası olan Alican Yaraş'tan yeni bir Fox tv dizisi geliyor. Fox tv ekranlarında önümüzdeki aylarda başlayacak olan yeni dizinin ismi Deli Gönül olarak açıklanmıştı. Dizinin oyuncu ve cast çalışmaları devam ederken yeni bir oyuncu daha belli oldu.



Deli Gönül dizisinin yönetmenliğini Selim Demirdelen ve Berat Özdoğa üstleniyor. Son olarak Sevda Kuşun Kanaında dizisinde oynayan Murat Ünalmış kısa bir aradan sonra Deli Gönül dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Murat Ünalmış yeni dizisinde Mehmet Kadir Ölçek isimli öğrencileri ve çevresi tarafından çok sevilen bir edebiyat öğretmenine hayat veriyor.

Murat Ünalmış (Mehmet Kadir Ölçek)

23 Nisan 1981 Kayseri doğumlu yetenekli oyuncu Lise yılları boyunca profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübünde basketbol oynamıştır. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filmiyle tanınmıştır. Ünalmış hobi olarak klarnet çalmayı öğrenmiştir. Atv'de yayınlanan Şöhret dizisinde Mert karakteri başrol oynamıştır. 2011 yılında Birce Akalay ile evlenmiş 2012 yılında boşanmıştır. Lale Devri, Yer Gök Aşk, İnadına Yaşamak gibi dizilerde rol almıştır. Gecenin Kanatları, Newyork'ta Beş Minare gibi filmlerde rol bulmuştur.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.