Diriliş Ertuğrul Aliyar Öldü Mü?

Dirili Ertuğrul'un 88. bölüm fragmanında Cem Uçan isimli oyuncunun hayat verdiği Aliyar Bey'in yaydan çıkan bir okla vurulduğu görülüyor. Peki Ertuğrul Aliyar Bey'i obaya yetiştirebilecek mi? Aliyar Bey yaşayacak mı? Aliyar Bey ölecek mi? Aliyar Bey'e hayat veren Cem Uçan diziden ayrılıyor mu? Sultan Alaaddin'le birlikte Ertuğrul ve Alplerinin yanı sıra Aliyar Bey'de Karacahisar kalesini feth etmek için aynı safta yer alır. Tekfur'un adamlarıyla çetin bir savaşa giren Aliyar Bey kalbinden okla vurularak yerde kalır. Aliyar Bey'in akıbeti yayınlanacak olan 88. bölümde netlik kazanacak. 

Aliyar Bey karakterine hayat veren Cem Uçan'ın diziden ayrılıp ayrılmadığına dair henüz hiç bir kesin haber veya basın bildirisi yayınlanmadı. Fakat tahminlerimize göre fragmanda da görüldüğü üzere Aliyar Bey ölerek senaryo gereği ölerek diziden ayrılıyor. Cem Uçan senaryo gereği diziden ayrılıyor.



Aliyar Bey (Cem Uçan)

1976 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu 1.70 boyunda ve 65 kilodadır. Aslan burcu, göz rengi ve saç rengi siyahtır.  Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Kurtlar Vadisi Pusu, Hıyanet Sarmalı ve Filinta Bin Yılın Şafağında gibi dizilerde rol almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.