Diriliş Ertuğrul Bamsı (Nurettin Sönmez) Öldü Mü?

9 Mart 2017 akşamı ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Bamsı senaryo gereği ölerek diziden ayrılıp ayrılmadığı ve gerçek tarihte ne zaman öldüğü haberleri büyük merak konusu oldu.

Bizans askerleri tarafından ormanlık bölgede pusuya düşen Bamsı Teo tarafında kelimeyi şehadet getirdikdikten sonra boğazı kesilmesi şeklinde ekranlara yansıtılsa da henüz ölüp ölmediği bilinmiyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen karakteri Bamsı gerçek tarihte de ölmüyor. Daha uzun yıllar yaşayacağı tarih kitaplarından ve yorumcularının sözlerinden anlaşılıyor.



Trt 1 ekranlarının reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinde efsane karakter Bamsı Beyrek geri döndü. Geçirdiği trafik kazası sonrası bir süre dizi setinden uzak kalan Nurettin Sönmez canlandırdığı Bamsı Alp karakteriyle 37. bölüm itibari ile ekranlara geri dönmüştü. Eruğrul Bey ve Alpleri Diriliş Ertuğrul'un 78. bölümünde Bamsı kurtarmak için harekete geçiyor fakat Bamsı hapishaneden kaçmış olmasına rağmen kel adam ve adamlarıyla kavga eder. Bamsı hapisten kaçmayı başarsa da kel adam ve adamlarına daha fazla dayanamaz. Düşman Bamsı'yı bir bıçak darbesiyle yere indirir. Peki Bamsı bu bıçak darbesiyle ölecek mi? Nurettin Sönmez diziden ayrılıyor mu? gibi sorunların cevabını Dİriliş Ertuğrul'un 1 mart'ta yayınlacanak olan yeni bölümde bulacağız. Bamsı'nın akıbetiyle ilgili bir bilgi edindiğimizde konu üzerinden paylaşacağız.

nurettin sönmez kimdir

Nurettin Sönmez (Bamsı Alp)



2011 senesinde Mavi Kelebekler dizisiyle adından söz ettiren Nurettin Sönmez trt 1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisiyle kendini kanıtlamıştır. İstanbul Ünv.Maden Mühendisliği, Dialog İletişim Oyunculuk Okulu, Yeditepe Ünv.Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.