Diriliş Ertuğrul Sultan Alaaddin Öldü Mü?

Diriliş Ertuğrul'un 89. yeni bölüm fragmanı yayınlanırken fragmanı izleyen fenomen dizinin takipçileri şok bir gelişmeyle karşı karşıya kaldı. Diziye geçtiğimiz haftalarda ilk olarak Tüccar Ebu Mansur olarak giriş yapan Burak Hakkı'nın aslında Sultan Alaaddin olduğunu öğrenmiştik. Son yayınlanan fragmanda Sultan Alaaddin Ertuğrul Bey'in hanında zehirlenir. Sultan'ın zehirlenmesi Ertuğrul Bey'den bilinmektedir. Şöyle ki Emir Saadettin Ertuğrul Bey'in ayağını kaydırmak için yeni bir oyun oynar. Zehirlenen Sultan Alaaddin ölecek mi? Sultan Alaaddin öldü mü? Tahminlerimize göre Sultan Alaaddin ölmeyecektir. Ertuğrul zor da olsa ilerleyen bölümlerde aklanacaktır.

Şu sıralar bir çok oyuncu senaryosunun bittiği ve ayrıldığı dizide gelecek haftalarda Alaeddin Keykubat karşımıza çıktı. Diriliş Ertuğrul'un 87. bölümünde Ertuğrul'un obasına ismi cismi belli olmayan bir tüccar gelmişti. Bu kimliği belirsiz tüccar isminin Ebu Mansur olduğunu dile getirmişti. Dizinin 87. bölümünde diziye dahil olan Ebu Mansur karakterinin aslında gizemli biri olduğunu öğrendik. Ebu Mansur olarak kendisini tanıtan kişinin gerçek karakterinin Selçuklu Sultanı Alaaddin Keykubat olduğunu öğrendik. Selçuklu Sultanı Alaaddin Keykubat düşmanlarına kendini ele vermemek için kendini tüccar olarak tanıtmıştır. Sultan Alaaddin karakterine hayat veren oyuncunun ismi Burah Hakkı'dır. Peki Ya Burak Hakkı kimdir? hangi dizilerde rol oynadı?



Burak Hakkı (Sultan Alaaddin Keykubat)

23 Mayıs İstanbul doğumlu 45 yaşındaki ünlü oyuncu Burak Hakkı İstanbul Üniversitesi İktisar Fakültesi Ekonometri bölümü mezunudur. Başak Gürsoy mankenlik ajansında modellik kariyerine ilk adımını atmıştır. 1994 yılında Best Model Of Turkey yarışmasını birinci olarak tamamlamıştır. Yunan sevgilisi Lia Papadaki ile birlikteliği bulunmaktadır. Kaybolan Yıllar, Dudaktan Kalbe, Küçük Kadınlar, Bir Günah Gini, Yer Gök Aşk ve Aşk Emek İster gibi dizilerde rol almıştır.

 



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.