Diriliş Ertuğrul Yeni Katılan Oyuncular

İlk Osmanlı dizisi olan Diriliş Ertuğrul 4. sezonunda sürprizleri ile izleyicilerle buluşacak. Trt 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul'un ilk sezonunda Ertuğrul Bey ve Alpleri Tapınak şovalyelerini ortadan kaldırmıştı. Bu sezonda Ertuğrul Bey'in işi çok zor. Eruğrul Bey 3 kulvarda birden savaşacak. Ertuğrul Bey ve Alp'leri anadoluyu yağmalayan Moğollarla savaşırken diğer yandan Ertuğrul abisi Gündoğdu ile beylik savaşına girecek. Ertuğrul Bey'in diğer düşmanı ise tahtına göz koyan Tuğtekin olacak.

diriliş bin yılın efsanesi



Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Burcu Kıratlı, Mehmet Çevik, Osman Soykut, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Cavit Çetin Güner gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizide Kaptan Gürman, Gökhan Oskay, Zeynep Kızıltan, Gökçe Saatçi, Atilla Kılıç, Edip Zeydan, Evren Erler, Melih Özdoğan, Muharrem Özcan, Emre Ozan ve Çağlar Yiğit gibi oyuncularda yer alıyordu. Bunların yanı sıra Dirili Ertuğrul'un 3. sezonunda Aytolun karakteri ile Evrim Solmaz, Tuğtekin karakteri ile Uğur GüneşNoyan karakteri ile Barış Bağcı, Artuk karakteri ile Ayberk Perkcan ve son olarak Korkut karakteriyle Hüseyin Özay katılmıştı. Diriliş Ertuğrul'un 4.yeni sezonun ilk bölümü ile 30 eylül çarşamba gününden itibaren her hafta trt 1 ekranlarında yer almaya devam edecek. 

Diriliş Ertuğrul 4. sezon Yeni Katılan Oyuncular

Komutan Ares (Cemal Hünal)

2 Ekim 1976 İstanbul Maçka Teşvikiye doğumlu oyuncu Saint Benoit Fransız Lisesi'nde ilk okul eğitimini tamamlamıştır. İskoçya'da Gordonstoun International Summer School'da Üniversite eğitimini tamamlamıştır. Ulak filmi ile oyunculuk hayatına başlayan oyıuncu Issız Adam filmiyle tanınmıştır. İstanbul Nişantaşı'nda bir restoranı ve İstanbul Adalarda bir club tarzında işletmesi bulunmaktadır. Leyla İle Mecnun, Adanalı, Kış Masalı, Romantik Komedi, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Muhteşem Yüzyıl, Romantik Komedi 2 ve Mahmut ile Meryem dizilerinde rol almıştır.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.