Diriliş Ertuğrul 4. Sezonunda Yeni Gelen Oyuncular Kimler?

Diriliş Ertuğrul 3. sezonuya 14 haziran çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde sezon finali yapmıştı. Diriliş Ertuğrul'un sezon finali yapmasıyla birlikte reyting rekorları kıran dizinin takipçileri 4. sezonda yani 2017 - 2018 döneminde diziye yeni katılacak oyuncuları araştırmaya başladı. Yaptığımız araştırmalar sonucu yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak bazı yeni isimleri yazımızın devamında paylaştık. Aldığımız son duyumlara göre Diriliş Ertuğrul'un 4. sezonu 25 ekimden itibaren başlaması bekleniyor.

Arda Öziri (Göktuğ)

Emir Köpek'in saraydaki en güvendiği has adamıdır. Darbeci kanadın önemli kollarından biri olan Göktuğ komutanlar arasındaki köprü görevini üstlenmektedir.



Levent Sülün (Simko)

Aksi oldukça acımasız, paragöz fakat işinde usta bir karakterdir. Esirlikten esir tüccarlığına kadar yükselen Simko'yu esir pazarında izleyeceğiz.



Sera Tokdemir (Marya)

Oldukça çekici, güzel ve alımlı bir kızdır. Babası ile ticaret için çıktığı yolculukta gemilerine korsan saldırısı olur. Erkek kardeşi ile birlik korsanların başı tarafından insan ticareti yapan Simko'ya satılır ve hikayesi böylelikle başlar.

Ertuğrul Postoğlu (Bahadır Bey)

Candar Bey'in hiç görmediğimiz kardeşidir. Candar bey büyümeyi hedefleyip yoluna devam ederken Bahadır Bey obada kalarak güveni sağlamıştır. Bu durum yüzünden Candar Bey'den kopmuştur. Savaşçılığıyla Sultan'ın gözünde yeri büyüktür. Şimdiye kadar çok iyi savaşçı alpler yetiştirmiş Sultan'la birlikte katıldığı savaşlardan galip gelmiştir.

Aslıhan Güner (Karaca Hatun)

Son oalrak Kehribar dizisinde Bahar karakteriyle izlediğimiz Güner sosyal medyadaki takipçi sayısıylada dikkatleri çekmektedir. 2002 yılından itibaren oyunculuk mesleğine giriş yapan Aslıhan Güner meslektaşı Mert Kılıç ile evlidir.



Cemal Hünal (Ares)

41 yaşındaki başarılı oyuncu İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Çocukluğunu İstanbul'da yaşayan oyuncu Ulak filmiyle oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır. Issız Adam filminde tanınmaya başlayan oyuncu Leyla İle Mecnun, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Muhteşem Yüzyıl, Romantik Komedi 2 gibi projelerde yer almıştır.

diriliş ertuğrul ares

Ergün Taş (Aziz)

47 yaşındaki İstanbul doğumlu tecrübeli oyuncu küçük yaşlarda tiyatro oyunlarıyla başlangıç yapmıştır. Çeşitli mesleklerde kendini denese de oyunculuk sevdası onu buralara kadar getirmiştir. Adanalı, Kurtlar Vadisi Pusu, Kavak Yelleri, Vazgeç Gönlüm, Arka SOkaklar, Cennet Mahallesi, Geniş Aile, Ezel ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol almıştır.



diriliş ertuğrul ergün taş

Orhan Kılıç (Atsız Bey)

19 Ekim 1974 yılında Almanya'da dünyaya gelen oyuncu aslen Giresunludur. Berlin Yüksek Sanatlar Akademisi oyunculuk bölümü mezunudur. Türkiye'de ilk dizi projesi Sağır Oda olmuştur ve bu dizide ün kazanmaya başlamıştır. 1.86 boyunda ve 84 kiloda olan yetenekli oyuncu Zehirli Sarmaşık, Aşk Bir Hayal, Elveda Rumeli ve Kara Kutu gibi dizilerde rol almıştır.

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.