Dolunay Dizisi Oyuncuları Kimler?


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Yağmur Ünal ve MF Yapım ortaklığınya Dolunay dizisini izleyicileriyle buluşturuyor. No Dokuz yapımcılığın yapımını üstlendiği yeni dizinin senaristliğini Kule Dibi Senaryo Ekibi - Ayşen Günsu Teker ve Fikret Bekler üstleniyor. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Dolunay 4 temmuz salı saat 20:00 itibariyle star tv ekranlarında başlamış bulunuyor.  

Salı akşamlarının gözde dizisi haline gelen Dolunay oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dolunay her hafta reytinglerde üst sıralarda yer alırken tekrar bölümleri de neredeyse bir o kadar daha izleniyor. Dolunay'ın bu performansı yapımcıyı ve kanalı mutlu ederken yeni sezonda yayın hayatına devam etmesi muhtemel gözüyle bakılıyor.



Dolunay 2. yeni bölümü ile 11 temmuz salı akşamı ekranlara gelecek. Dolunay her hafta salı akşamları saat 20:00'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 2. bölüm itibariyle oyuncu kadrosuna bir ayrılık yaşandı detaylar haberin devamında...

Dolunay Dizisi Konusu

Dolunay sürpriz bir aşkı konu ediniyor. İşinde profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı Japon mutfağından yemekler öğrenerek kesndi restoranını açma hayalleriyle büyümüştür. Öğrenci evinde geçinebilmek için ek işe girer daha önce hiç görmediği tanımadığı patronu Ferit'in özel aşçısı olarak çalışmaya başlar. Zengin ve yakışıklı iş adamı Ferit ile Nazlı çeşitli karşılaşmalarla yakınlaşır ve imkansız bir aşkın temelleri atılır.

Dolunay Dizisi Oyuncuları

Özge Gürel (Nazlı)

5 Şubat 1987 İstanbul doğumlu güzel oyuncu 55 kiloda ve 1.70 boyunda fit bir vücuda sahiptir. Beykent Üniversitesi mezunu olan oyuncunn saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir. Eski rol arkadaşı Serkan Çayoğlu ile sevgilidir. Kızım Nerede, Muhteşem Yüzyıl, Huzur Sokağı, Medcezir ve Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol bulmuştur.



dolunay özge gürel kimdir

Can Yaman (Ferit)

Türkü Turan (Alya)

1 Şubat 1985 Bodrum doğumludur. Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle bir geçer zaman ki dizisinde Nihal karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Şubat, Maral ve geçtiğimiz sezon yayınlanan Acı Aşk dizilerinde yer bulmuştur.

dolunay alya kimdir gerçek adı

Necip Memili (Hakan)

27 Mayıs 1980 Adana doğumlu başarılı oyuncu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Yalan Dünya, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği, Firar, Ulan İstanbul ve Bedel gibi dizilerde rol almıştır.

necip memili



Alara Bozbey (Demet)

7 Aralık 1986 Litvanya doğumlu oyuncu 1.60 boyunda ve 51 kilodadır. Yabancı Damat, Arka Sokaklar, Adanalı, Benim İçin Üzülme, Bedel ve Gamsız Hayat gibi dizilerde rol almıştır.

dolunay nilüfer karakteri kim

Balamir Emren (Engin)

1985 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Duvar dizisinde Erman karakteriyle oyunculuk hayatına giriş yapmştır. Mahşer, Sinekli Bakkal, Akasya Durağı ve Böyle Bitmesin gibi dizilerde rol almıştır.

dolunay balamir emren kidmir

Hakan Kurtaş (Deniz)

1988 İzmir doğumlu oyuncu 1.82 boyunda ve 71 kilodadır. Bir zamanlar Şükran Ovalı ile sevgili olan oyuncu şuan Beril Kayar ile çıkmaktadır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Bir Çocuk Sevdim, Ezel, Aşk ve Analar ve Anneler dizilerinde rol almıştır.

dolunay hakan kurtaş kimdir



İlayda Akdoğan (Asuman)

21 Temmuz 1998 doğumlu genç ve güzel oyuncu 1.70 boyunda ve 54 kilodadır. Liseden sonra eğitimine Üniversite'de sinema bölümü veya sosyooji bölümünü okuyarak devam etmek istemektedir. Sevgili Dünürüm, Bez Bebek, Mustang, Oyunbozan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi projelerde yer bulmuştur.

dolunay asuman kimdir

Berk Yaygın (Tarık) 

26 Mayıs 1983 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur. Kova burcu olan oyuncu Eymen Akbaykal ile evlidir. Seviyor Sevmiyor dizisinde rol almıştır.

dolunay tarık kimdir

Öznur Serçeler (Fatoş)

1987 Kayseri doğumlu olan oyncu Mersin Üniversitesi'nde eğitimine başlamış daha sonra Bilkent Üniversitesine geçiş yaparak devam etmiştir. 1.72 boyunda ve 56 kilodadır. Boynu Bükükler, Deccal, Evli ve Öfkeli, Her Şey Aşktan, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Hayati Tehlike isimli projelerde yer bulmuştur.

dolunay dizisi fatoş kimdir



Yeşim Gül (Leman)

27 Mayıs 1966 Ankara doğumlu oyuncu 1.70 boyunda ve 62 kilodadır. Alın Yazım, Dila Hanım, Ömre Bedel, Sensiz Olmaz ve Aşk Yalanı Sever gibi dizilerde rol almıştır.

dolunay leman kimdir

Özlem Türay (İkbal)

11 Eylül 1981 İzmir doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi mezunudur. 11 Eylül 1981 İzmir doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi mezunudur. Benimle Oynar Mısın ve Anında Görüntü Show programlarında yer almıştır.

dolunay ikbal kimdir

Alihan Türkdemir (Bulut)

dolunay dizisi bulut kimdir

Emre Kentmenoğlu (Bekir)

Dolunay Dizisi Ayrılan Oyuncular

Irmak Ünal (Zeynep)

1977 Ankara doğumlu oyuncu Bilkent Üniversitesi İngiliz Dil ve Edebiyat bölümü mezunudur. Emre Karabacak ile evlidir ve 2 çocuğu bulunmaktadır. Arka Sokaklar, Haziran Gecesi, Ahh İstanbul gibi yapımlarda yer almıştır.

dolunay dizisi zeynep kimdir

Ali Mert Yavuzcan (Demir)

4 Nisan 1979 Almanya doğumlu yakışıklı oyuncu Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. Son olarak Ne Münasebet dizisinde başrolde yer almıştır. Ayrılca Romantik Komedi, Aşkın Bedeli, Unutulmaz, Emret Komutanım gibi projelerde de yer bulmuştur.

dolunay ali mert yavuzcan kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.