Dudullu Postası Oyuncuları Ve Konusu

Komedi dizilerinin yapımcısı Onur Ünlü televizyon dünyasına yeni bir komedi dizisi hazırlıyor. Beş Kardeş, Leyla İle Mecnun ve Bende Özledim gibi dizilerin yapımını üstlenen Onur Ünlü penguen dergisinde köşe yazısı olan Dudullu Postası'nı izleyicilerle buluşturmayı planlıyor. Onur Ünlü yeni komedi dizisi Dudullu Postası'nı biraz da gülmesek mi arkadaş notuyla sosyal medyada duyurdu. Funda Alp'in yazdığı Dudullu Postası'nın İlk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dudullu Postası çilk bölümüyle 26 ocak cuma günü Bluetv'de başlıyor.

Dudullu Postası Fragmanı



Dudullu Postası Dizisi Konusu

Henüz dizinin konusuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

Dudullu Postası Dizisi Oyuncuları

Hazar Ergüçlü

1 Ocak 1992 Kuzey Kıbrıs doğumlu oyuncu 1.68 boyunda ve 54 kilodadır. Lefkoşa'da senelerce yaşamış ve Lefkoşa Belediyesi'nin tiyatrosunda oyuncu olarak görev almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde rol almış ve ün kazanmıştır. 2013 - 2015 yılları arasında Medcezi dizisinde Eylül karakteriyle büyük kitlelere ulaşmıştır.



Taner Ölmez

1986 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. İlk olarak İstanbul'un Altınları dizisiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu daha sonra Kayıp Şehir, Medcezir, Tatar Ramazan ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol bulmuştur.

Bülent Şakrak

26 Ağustos 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu istanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra Müjdat Gezen Tiyatrosunda çalışmıştır. Eşref Saati dizisinde birlikte rol aldığı Özge Borak ile evlendi daha sonra 2010 yılında boşandı. Yılan Hikayesi dizisiyle tanımaya başladığımız Şakrak Kınalı Kar, Abimm, Eyyvah Eyvah, 72. Koğuş, İzmir Çetesi, İki Yaka Bir İsmail, Çakallarla Dans gibi yapımlarda rol almıştır.

Güven Kıraç

5 Nisan 1960 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Beni Böyle Sev, Uzun Hikaye, Türk Malı, Mor Menekşeler, Şeytan Tüyü ve Familya gibi yapımlarda rol almıştır.



Erkan Can

1 Kasım 1958 yılında Bursa'da dünyaya gelen Erkan Can Demirtaş Endüstri Meslek Lisesi Konservatuar bölümü mezunudur. 1985 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Mazlum Kuzey, Kara Para Aşk, Acı Aşk, Patrom Mutlu Son İstiyor, Bir Deli Sevda ve Poyraz Karayel Küresel Sermaye gibi yapımlarda yer almıştır.

Serkan Keskin

25 Kasım 1977 yılında İzmit'te dünyaya gelen başarılı oyuncu Akademi İstanbul'dan 2002 yılında mezun olmuştur. Leyla İle mecnun dizisinde İsmail Abi karakteriyle tanınmış ve fenomen haline gelmiştir. Ben De Özledim, Beş Kardeş, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Yok Artık, Hayat Şarkısı, Cingöz Recai, Masum ve Tatlım Tatlım gibi yapımlarda yer almıştır.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.