Ege'nin Hamsisi Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Trt 1 ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına başlayacak. Yaz aylarının gelmesiyle yeni dizi projelerinin hazırlandığı şu dönemde Trt 1 Ege'nin Hamsisi dizisini yayına sokmaya hazırlanıyor. Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmenliğini üstlendiği yeni dizi projesinin kadrosunda bir çok ünlü ismi izleyeceğiz. İclal Aydın, Uraz Kaygılaroğlu, Buse Meral, Uğur Çavuşoğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak gibi isimlerin yer aldığı Ege'nin Hamsisi çok yakında Trt 1 ekranlarında...

Ege'nin Hamsisi Dizisi Konusu

Ege'nin Hamsisi dizisinin genel konuse kısaca şöyle; Ege'li bir restaurant sahbi ile Ege'li Restaurant sahibinin tatlı atışmalarını izleyeceğiz.



Ege'nin Hamsisi Dizisi Oyuncuları

Uraz Kaygılaroğlu (Deniz)

1987 İstanbul doğumlu oyuncu aslen Balıkesir'lidir. Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Yapı Kredi, Vodafone gibi reklamlarda rol almıştır. 1.88 boyunda ve 78 kilodadır. Melis İşiten ile evlidir. Pis Yedili, Harem, Arka Soakklar ve Baba Candır gibi dizilerde rol almıştır.

Bestemsu Özdemir (Zeynep);

1992 İstanbul doğumlu 23 yaşındaki yetenekli oyuncu 54 kiloda 1.74 boyundadır. İstanbul Teknik Üniversitesi Moda bölümünden mezundur. Saçları kestane tonundadır veoğlak burcudur. İlk olarak oyunculuk deneyimine Sakarya Fırat dizisinde başlamıştır. Kara Para Aşk dizisinde Nilüfer karakterini canlandırmıştır. 



İclal Aydın (Melahat);

14 Eylül 1971 yılında Nevşehir'de dünyaya gelen başarılı oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro oyunculuğu bölümü mezunudur. Avrupa Yakası, Organize İşler, Vizontele Tuuba, Aşkın Halleri, Galip Derviş ve O Hayat Benim gibi yapımlarda rol almıştır.

Uğur Çavuşoğlu (Şevket)

Asuman Dabak (Fikret);

Eser Eyüboğlu

Buse Meral

Ege'nin Hamsisi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.