Entepli Dizisi Oyuncuları

Komedi dizileri ile isminden sıkça söz ettiren Gani Müjde yine bir eğlenceli komedi dizisi olan Entepli ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hayat Bilgisi, Ankara’nın Dikmeni, Yarım Elma, Hayat Bazen Tatlıdır, İki Yalancı gibi dizilere imzasını atan Gani Müjde'nin yeni dizisinin kanalı ise henüz belli değil. Cast çalışmalarının devam ettiği Entepli dizisinin detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Bizi Takipte kalın...

Entepli Dizisi Konusu;

Hikaye tanık koruma programından faydalanarak tövbe eden ve normal bir hayat sürmek istyeen eski bir mafya babasını devletin öğretmen olarak bir okula yerleştirmesiyle başlıyor. Belalı bir okulda görev almaya başlayan Yavuz Bingöl oradaki yardıma muhtaç öğrencilere de yardım etmeye başlar. Mafya'yla bağlantısını kesen Bingöl'ün yine de başı beladan kurtulmayacaktır. 



Entepli Dizisi Oyuncuları;

Yavuz Bingöl

7 Ekim 1964 İstanbul'da dünyaya gelen sanatçı 1.77 boyunda ve 69 kilodadır.  Ankara Devlet Konservatuarı Korno - Piyano bölümünü tamamlamıştır. Baharım Sensin, Gülen Az, Sitemdir, Unutulur Herşey gibi albümleri bulunmaktadır. Eşref Saati dizisinde Kara Eşref karakterine hayat vermiştir..

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.