Erkenci Kuş Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Bahar aylarının gelmesiyle yaz hazırlıkları başlamış bulunuyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre daha önce Benim Hala Umudum Var, Güzel Köylü, Çilek Kokusu, No 309, Rüya gibi dizilerin yapımlığında imzası bulunan Gold Film 2018 yaz sezonu için Erkenci Kuş isimli yaz dizisini hazırlıyor.

Oyuncu ve cast çalışmaları halen devam etmekte olan Erkenci Kuş Ağustos gibi ekranlara gelmesi bekleniyor.  Meriç Acemi'nin genel hikayesini derlediği dizinin sernayosunu ise Ayşe Kutlu kaleme alıyor. Erkenci Kuş'un hikayesi bir reklam ajansında geçiyor. Diziyle ilgili gelişmeler geldikçe haberimizden aktaracağız. Dizinin yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak gerçekleştirecek.



Erkenci Kuş Dizisi Konusu

Ablasının çalıştığı dergide işe başlayan Sanem işlerin yolunda olmadığını hemen anlamıştır. Sanem dergide işe başlamasıyla kendini bir dizi olayların içinde bulacaktır. Kontes dergisinin patronu Aziz Beyin iki oğlu vardır. Can ve Emre...  Can şehir hayatının sıkıcı hesaplarından sıkılmış daha çok doğayla iç içe yaşayan sportmen bir gençtir. Bu yönleri Sanem'in ilgisini çekmiş ve ikilinin bir birine yakınlaşmasına sebep olmuştur.

Erkenci Kuş Oyuncuları;

Demet Özdemir (Sanem Soysal);

26 Şubat 1992 Kocaeli doğumlu olan 23 yaşında ki genç oyuncu toplam 3 kardeştir. 1.70 boyundaki yetenekli oyuncu dansa olan ilgisi sebebiyle 1-2 yıl dans kurslarına katılmıştır. Daha sonra okulu bırakmış ve Akşam lisesinden mezun olmuştur. Bengü dans kursundan ayrılan Demet Özdemir Efes Kızları ile dans imkanı bulmuş ve bunu iyi değerlendirmiştir. Oyunculuğa reklam filmlerinde oynayarak başlamıştır. Mustafa Sandal'ın bazı kliplerinde dansçı olarak yer almıştır. Güzel oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit Ve Şura, Tut Sözünü, Kaçak Gelinler gibi dizilerde rol almıştır. Şuanda ise Çilek Kokusu dizisinde kadın başrol oyuncusu Aslı'yı canlandırmaktadır.

Demet Özdemir



Can Yaman (Can Divit);

Can Yaman 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. Üniversite eğitmini burslu olarak Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. Avukatlık yaparken tatile gittiği antalyada tesadüf sonucu 1 yıl içerisinde iki dizide oynamıştır. Çok güzel bir şekilde bu sektöre adım attığını söyleyen Can Yaman ilk olarak Gönül İşleri dizisinde usta isimlerle rol oynamıştır. Gönül İşleri dizisinde Bedir karakterine hayat vermiştir.  İnadına Aşk dizisinde Yalın Aras karakterini canlandırmıştır.

Can Yaman Kimdir?

Birand Tunca (Emre Divit);

Yakışlıklı oyuncu 5 Ekim 1990 yılında İsntabulda dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tamamlamıştır. İlk Televizyon deneyimini Diriliş Ertuğrul dizisinde başladıktan sonra Babam ve Ailesi sonrasında ise Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol almıştır.



Zeynep Kızıltan;

1 Ocak 1985 Ankara doğumlu güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İlk rol oynadığı dizi Parmaklıklar Ardında Anna Toleva karakterini canlandrmıştır. Kapadokya Düşleri, Ateşe Yürümek, Yalancı Bahar ve Beş Kardeş gibi dizilerde rol almıştır.

Sevcan Yaşar;

1990 İzmir doğumlu oyuncu Ege Üniversitesi Biyoloji bölümü mezunudur. 21 yaşındayken Çin'de düzenlenen 23. Miss Model of Model yarışmasında birinci olmuştur. Böyle Bitmesin, Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol almıştır. 1.78 boyunda ve 62 kiloda olan oyuncunun medeni hali bekardır.



Özlem Tokaslan;

13 Kasım 1973 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Şan eğitimi almıştır. Ömre Bedel, Zehirli Sarmaşık, Dila Hanım ve Güzel Köylü gibi dizilerde rol almıştır.

Özlem Tokaslan

Rutkay Aziz;



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

1 Yorum Yapıldı
  1. Yorumcu: Sanem,can,ceycey vs oyuncular mükemmel, senaryo yani konu güzel, yalnız diziyi uzatmak için en son bölümde Can'ın Sanem'le kardeşinin konuşmaşını duymasi bozdu diziyi,resmen yönetmen berbat.Sanem ne saçmalıyo öyle. Ben bole yazdım izleyin salak seyirciler der gibi.Sanem gerçek olmayan bir konuşma yapıyo resmen.Tabii o konuşma can tarafından öyle algilanir.eğer böyle giderse oyunculara da yazık olur,seyretmeyiz.daha gerçekçi olmalı konuşmalar.