Ölene Kadar Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Başrollerinde Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'in yer aldığı merakla beklenen yeni dizinin ismi belli oldu. Tims Productions'un yaptığı yeni dizisinin ismi Ölene Kadar olarak açıklandı. Son olarak Kara Para Aşk dizisiyle ekranlara gelen Engin Akyürek yapımcı Timur Savcı'yla anlaşmaya vardı. Elif Usman'ın senaryosunu yazdığı dizinin ilk bölümünü Umur Turagay çekiyor. 12 Ocak 2017'den itibaren Atv ekranlarında yer alacak dizinin detayları bellli oldukça haberimize eklenecektir.

Ölene Kadar Konusu;

Hayatının en güzel zamanlarını, hayallerini, umutşarını ve sevdiği kadını yapmadığı bir suç yüzünden müebbetlik olan Dağhan ve yıllarca üzerinde taşıdığı suçluluk duygusunu kaldırmak isteyen Selvi Dağhan'ın müebbetine son verecek. İnsanların kötülüklerine karşı adaletsizce yargılanan masum bir adamdan gerçek suçlu yaratılırken bu haksızlığın elbet bir bedeli olacaktır. Selvi Dağhan'ı müebbet hapisten kurtarırken kaderleri baştan yazılacaktır.



Ölene Kadar Oyuncuları;

Mesut Akusta (Gürcü Tekin)

Ölene Kadar'ın 8. bölümünde kadroya dahil olan Mesut Akusta canlandıracağı Gürcü Tekin karakteriyle dizinin gidişatına farklı bir hava katıyor. Kötülerin tarafında yer alan ve tüm karakterlerin hayatına etki edecek olan Tekin'in gizemi önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak.

ölene kadar gürcü tekin kimdir mesut akusta gerçek ismi



Engin Akyürek; (Dağhan) 

Ölene Kadar Dağhan Kimdir? Engin Akyürek Kimdir

Fahriye Evcen (Selvi) Çocuk yaşlarda kalp nakli geçirmiş, abileri tarafından karanlık işlere bulaştırılan bir kadın. 

4 Haziran 1986 Almanya doğumlu güzel oyuncu Yaprak Dökümü dizisinde Necla rolüyle konuşulmaya başlanmıştır. İlk sinema deneyimini 2011 yılında Cennet isimli sinema filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı. Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümünden mezun olmuştur.  Çalıkuşu, Veda, ve Kurt Seyit ve Şura rol aldığı diğer dizi yapımlarıdır. Ayrıca ünlü oyuncu Aşk Tutulması, Alvin ve Sincaplar 2, Evim Sensin ve Aşk Sana Benzer gibi sinema filmlerinde rol almıştır.

Ölene Kadar Selvi kimdir?



Gülcan Arslan: (Beril) 1 Mayıs 1986 Sakarya doğumlu yetenekli oyuncu Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almış ve bir çok dizi projesinde rol almıştır. Hepimiz Birimiz İçin, Sınıf, Her Şeye Rağmen, Bir Çocuk Sevdim, Arka Sokaklar, Günahkar, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol almıştır.

ölene kadar beril kimdir gülcan arslan

Sarp Levendoğlu: (Ender) 25 Aralık 1981 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim ve Tasarım bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuğun yanı sıra yönetmen tarafıyla da bilinmektedir. Birce Akalay ile 2014 yılından itibaren evliliği bulunmaktadır. Emret Komutanım, Gece Gündüz, Sakarya Fırat, Galip Derviş, Böyle Bitmesin, Küçük Ağa gibi dizilerde rol almıştır.

Ölene Kadar Ender Kimdir? sarp levendoğlu kimdir

Tansu Biçer: (Yılmaz) 

ölene kadar yılmaz kimdir tansu biçer



Ragıp Savaş

24 Ekim 1966 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Son Osmanlı Yandım Ali, Neredesin Firuze, Kurtlar Vadisi Pusu, Gönül, Zümrüt ve Herkes Mi Aldatır gibi dizilerde rol almıştır.

müebbet ragıp savaş kimdir

Didem Balçın

1984 Ankara doğumlu yetenekşi oyuncu 1.68 boyunda ve 60 kilodadır. Boğa burcu, ela gözlü, sarı saçlı ve Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya bölümü mezunudur. Çakallarla Dans filminden tanıdığımız Balçın Firar, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol almıştır.

ölene kadar didem balçın kim yeni dizisi

Lale Mansur



1 Ocak 1956 İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu Cem Mansur ile evlidir.  İstanbul Devlet Opera ve Balesinde görev alan Mansur yıllarca baş balerin olarak kalmıştır. Hatırla Sevgili, Mutluuk, Esir Kalpler, Başka Dilde Aşk, Kavak Yelleri ve Beni Böyle Sev gibi dizilerde rol almıştır.

ölene kadar lale mansur kimdir

Ferdi Sancar (Fahri)

ölene kadar Fahri Kim? ferdi sancar kimdir

Serpil Gül (Sabiha)

1941 yılında İzmit'te dünyaya gelen oyuncunun gerçek ismi aslında Nurten Batmaz'dır. İlkokul okuyan deneyimli oyuncu gözlerinin bozulmasıyla birlikte eğitimine daha fazla devam edememiştir. Oyuncu son olarak Benim İçin Üzülme dizisinde Meryem karakterine hayat vermiştir.

ölene kadar sabiha kimdir gerçek ismi serpil gül

Demir Karahan (Muzaffer)

ölene kadar muzaffer kimdir

Fatih Dokgöz (Erdal)

Deneyimli oyuncu Fırtına, Nazlı Yarim ve Beyaz Yalan gibi dizilerde rol almıştır.

ölene kadar fatih dokgöz kimdir

Taner Turan (Halil)

ölene kadar halil kimdir taner turan gerçek ismi

Gizem Kala

ölene kadar gizem kala kimdir

Cihat Süvarioğlu

Aykut Akdere

Kadriye Kenter

ölene kadar kadriye kenter kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.