Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alparslan (Yunus Emre Yıldımer) Kimdir?

Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını yaptığı Onur Tan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi reytinglerde birinci sıraya otururken diziye katılan yeni karakterlerinde bunda etkisi büyük. Dizinin senaryosunu  Raci şaşmaz ve Bahadır Özderen yazıyor.

Atv ekranlarında yeni sezonda yayınlanmaya başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Yunus Emre Yıldımer'de dahil oldu. Yunus Emre Yıldımer dizide Alpaslan Çakırbeyli karakterini rol alıyor. Gözü kara bir genci canlandıracak olan Alpaslan Hızır'ın yeğeni olarak kendi canını Hızır için hiçe sayacak.



Avni, Ünal, Hızır ve Alparslan'ın aynı masada olduğu toplantıda Avni kendisi için özel bir güvenlik önlemi almış ve uzaklarda bir yerlere keskin nişancı yerleştirmiştir. Masadan bir hışımla kaşkan Alparslan silahını çekip ateş eder fakat kimin vurulduğu belli değildir. Bu sırada uzaktan toplantıyı an ve an seyreden keskin nişancı Alparslan'ın ani hareketine kayıtsız kalmaz ve kafasına sıkar. Peki Alparslan bu kurşunla ölecek mi? yoksa kurşun sıyıracak mı? EDHO'nun yayınlanacak olan 63. yeni bölümde belli olacak.

Yunus Emre Yıldımer (Alpaslan Çakırbeyli)

5 Şubat 1982 Siirt doğumlu yetenekli oyuncu Haliç Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 2013 yılında gösterime giren Selam filminde başrol oynayan Yıldırım adından çokca söz ettirmiştir. Fatih Harbiye dizisinde Şinasi karakteriylede bilinmektedir. Şimdiki dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli'nin yeğeni Alpaslan Çakırbeyli'yi canlandırıyor.



 

 

 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı



 

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.