Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas Öldü Mü?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü yine nefesleri kesecek. Atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi EDHO'da bu hafta İlyas büyük br oyunun kurbanı olacak. Cezaevine giren İlyas'ın işini bitirmek için harekete geçen Mesut cezaevinde İlyas'ı öldürtmeye çalışıyor ancak İlyas ölmeyecek. Bu yapılan bedelinide Mesut'tan çok fena çıkaracaktır.

Başka cezaevine sevk edileceği sırada bıçaklanan İlyas elleri kelepçeli şekilde yere yığılıyor. Durumu ağır olan İlyas'ın ölüp ölmediği ise şimdili bilinmiyor. Ancak tahminlerimize göre başrol oyuncusu olan İlyas hastanede tedavi altına alınacak ve uzun bir tedavi sonrası sağlığına kavuşacaktır.



Hızır için kurulan pusuda öncelikli olarak İlyas'ı hedef alınmıştır. Hızır İlyas'ın yokluğunda bozduğu oyun yüzünden pişmanlık yaşar. İlyas'ın hayatına mal olmamak için kendini feda edecek kararlar alabilir. Serkan'ın merhamet yoksunu olduğunu bilen masa üyeleri İlyas'ı bir an önce kurtarmak zorundadır. İlyas kurtarılacak mı? yoksa Serkan İlyas'ı öldürecek mi? İlyas ölecek mi? işte bu soruların cevabını yeni bölüm yayınlandığında alacağız.

eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ilyas

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.