Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Meryem Ölecek Mi?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın başrollerini paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Meryem karakterine hayat veren Deniz Çakır özel hayatı ve alkollü tavırlarıyla yapımcı Raci Şaşmaz tarafından kadrodan çıkarıldı.

Deniz Çakır'ın yeni sezon çekimlerine de katılmaması dikkat çekmişti. Milliyet'te yer alan habere göre bu tavırlarından rahatsız olan yapımcı Deniz Çakır'ı kadrodan çıkardı. Meryem ölerek diziye veda etmiş oldu.



eşkiya dünyaya hükümdar olmaz meryem ölecek mi ölüyor mu diziden ayrıldı mı öldü mü

Meryem ölümle karşı karşıyadır. Enver Meryem'i öldürecek mi? Meryem ölecek mi? Deniz Çakır diziden ayrılıyor mu? Meryem Yılmaz'ın daveti üzerine onunla buluşma evine gider. Onu takip edecek olan İlyas Alparslan ve Fahri de Mürsel tarafından pusuya düşürülür. Ekrem'in evinde Yılmaz ile yalnız kalan Meryem dizinin başrol oyuncularından biri ve tabi ki ölmeyecek. Fakat kurtulması için de 2 olasılık ar ya Hurşit ya da İlyaslar onu kurtaracak. Hızır'ın verdiği talimat sebebiyle Yılmaz'ın öldürülmemesi gerekiyor çünkü o masada oturan bir üyede ve masada öldürülmesi gerekiyor. Yani Meryem'in kurtulması anında Yılmaz bayıltılabilir daha sonra da masada infaz edilebilir.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.