Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Reha Öldü Mü?

Okan Turan'ın hayat verdiği Reha karakteri bu hafta yayınlanacak olan 103. bölümünde senaryo gereği ölerek diziye veda ediyor. Reha karakterinin gerçekten ölüp ölmediğine dair kesin cevap Reha artık dizide yer almayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Atv ekranlarının en çok izlenen ve sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Barcelona'ya transfer olan milli futbolcumuz Arda Turan'ın erkek kardeşi Okan Turan oyuncu kadrosuna dahil oldu.



Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. En çok izlenen dizinin kadrosuna Milli Futbolcumuz Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'da katıldı. Avrupa'da oynadığı futbolla göğsümüzü kabartan Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'da artık ekranlara Reha rolüyle merhaba dedi. Okan Turan sosyal medyadan artık tesbihleri çıkarma vakti geldi diyerek diziye dahil olduğunu ima etti.

Okan Turan Kimdir?

30 Ocak 1987 İstanbul doğumlu Okan Turan oyunculuğa ilk adımını Beyaz Karanfil dizisiyle atmıştır. Turan Beyaz Karanfil dizisinde bir polis memurunu canlandırıyordu şimdi ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Reha karakterini canlandırıyor. Milli Futbolcumuz Arda Turan'ın kardeşi olan Okan Turan abisinden her yönden destek alıyor.



 

 

 

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.