Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Tipi Öldü Mü?

Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümünde Tipi'nin hain olduğuna dair belgeler İlyas'ın eline ulaştırılıyor. Suçsuz olduğu halde inkar etmeyen Tipi'nin kafasına İlyas silahı dayıyor ve ateşlemek üzeredir. Asıl hayinin Ateş olduğunu öğrenen Alparslan ise bir türlü amcalarına ulaşamıyor.

Tipi karakterine hayat veren Savaş Özdemir'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı büyük merak konusu oldu. İlyas ilerleyen dakikalarda gerçek haini öğrenecek ve Tipi'ye yaptıkları için çok pişman olacaktır. Tipi kendisine yapılan bu muameleden dolayı Hain olmadığını inkar etmiyor. 



Atv ekranlarında her hafta başarılı reytinglerler izleyicileri kendisine bağlamayı başaran uzun soluklu dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 14 kasım salı akşamı yayınlanan bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Tipi'ye hayat veren Savaş Özdemir diziden ayrılıyor mu? Savaş Özdemir diziden ayrılacak mı? Beğeniyle izlenen Tipi karakteri beklenmedik bir şekilde vurulur. Fakat Tipi'nin ölüp ölmeyeceğiyle ilgili henüz net bir bilgi edinemedik. Tipi'nin rolüne devam edip etmeyeceği Savaş Özdemir'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı Edho'nun 21 kasım salı akşamı yayınlanan bölümünde belli olacak.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.