Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ünal Öldü Mü?

Atv ekranlarından sevilen fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli'nin kapısına gelen Ünal Kaplan ayakta durmakta güçlük çeker. Beni zehirlediler Hızır dedikten sonra yere yığılan ve burnundan kan gelen Ünal Kaplan 'ın ölerek diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Tarık Ünlüoğlu'nun hayat veriği Ünal Kaplan'ın diziye devam edip etmeyeceği büyük merak konusu oldu. Ancak Ünal'ın ayrılıp ayrılmayacağına dair henüz hiç bir bilgi paylaşılmadı.



Daha eski haberler: Atv ekranlarının en çok izlenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sular durulmuyor. Masanın lideri Hızır Çakırbeyli artık arkasından çevrilen oyunlara tahammül edemiyor ve önemli bir karar alıyor. Uzun süre sonra büyük bir hesabı kapatma vakti gelmiştir. Masada Ünal, Avni, Hızır ve Alparslan toplantı yapıyor. Bu toplantı esnasında önceden önlemini alan Avi uzaklara keskin nişancı diker.

Alparslan konuşma esnasında birden celallenip silahını Ünal'a doğru doğrultur. Alparslan'ın silahından çıkan kurşunla Ünal vurulur. Peki Ünal ölecek mi? Ünal öldü mü? bu soruların cevabını Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 64. bölümünde alacağız.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.