Evlat Kokusu Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

Endemol Shine Turkey'in yapımcılığını üstlendiği kanal d ekranlarının yep yeni dizisi Evlat Kokusu'nun detayları belli oldu. Erol Özlevi'nin yönetmenliğini yaptığı, endemol shine türkiye yazı grubunun senaryosunu yazdığı dizinin başrollerini Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han, Yeşim Salkım gibi isimler paylaşıyor.  Evlat Kokusu ilk bölümüyle 8 mart çarşamba akşamı saat 20:00'da ekranlara gelecek.

Evlat Kokusu Dizisi Konusu;

Bir hastanede hemşire olarak çalışan Zeyno hayatında ilk kez aşık olduğu adamdan hamiledir. Sevdiği adamla birlikte çocuklu, mutlu bir aile kuracaklarını tahmin eden Zeyno başına geleceklerden habersizdir. Zeyno'nun öfkesi hayallerinden ve çocuğundan uzaklaştırırken Akbaş ailesi ile aralarında koparılamayacak kadar derin bir bağ oluşturur. Peki kimdir bu Akbaş Ailesi? Akbaş ailesi enerji sektöründe bir numaralı isimdir. Aile kendi içinde yaşadığı iktidar kavgası dışında çocuklarıyla ve eşleriyle yaşadığı türlü sıkıntılar hayatlarını daha da yaşanılmaz bir hale dönüştürür. 



Evlat Kokusu Dizisi Oyuncuları;

Füsun Kostak (Leyla Özbek)

1 Ocak 1971 Bursa doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Zerda, Kalbim 4 Mevsim, Nerde O Yeminler ve Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.

evlat kokusu leyla özbek kimdir

Barış Kılıç (Aslan Akbaş)

21 Şubat 1978 Malatay doğumlu başarılı oyuncu 35 yaşında evli ve 2 çocuk babasıdır. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesinde Yüksek Lisans yapmıştır. 1.90 boyunda 83 kilodadır. Son olarak Güllerin Savaşı dizisinde göz doldurmuştur. Adını Feriha Koydum, Merhaba Hayat ve Bütün Çocuklarım dizilerinde rol almıştır.



evlat kokusu aslan akbaş kimdir

Hande Soral (Zeynep Gündoğan)

2 Şubat 1987 Bursa doğumlu genç oyuncu izleyici olarak gittiği Tolga Çevik'in rol aldığı Komedi Dükkanı programında ilk kez sahneye çıkmış ve yapımcı tarafından beğenilerek oyunculuk sektörüne atılmıştır. Gecekondu, Küçük Kadınlar, Alev Alev, Fatih, Çalıkuşu ve son olarak show tv ekranlarında yayınlanan Yılanların Öcü dizisinde Fatma karakterini rol oynamıştır.

evlat kokusu zeynep gündoğan kimdir

Sedef Avcı (Zümrüt Akbaş)

22 Ocak 1982 İstanbul doğumlu oyuncu ve model olan Sedef Avcı Kıvanç Kasabalı ile evdir. Yetenekli oyuncunun Can isminde bir oğlu bulunmaktadır. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünü tamamlamıştır. Yaprak Dökümü, Ezel, Arka Sokaklar, Boynu Bükükler ve Bedel gibi dizilerde rol almıştır.

evlat kokusu zümrüt kim



Murat Han (Cevahir Akbaş)

1 Mayıs 1975 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Yakışıklı oyuncunun sevgilisi Ayşe Akın'dır. Vazgeç Gönlüm, Ömre Bedel, Sensiz Olmaz, Eve Düşen Yıldırım, Sana Bir Sır Vereceğim ve Hatasız Kul Olmaz gibi dizilerde rol almıştır.

evlat kokusu murat han kimdir karakteri

Yeşim Salkım (Hünkar Akbaş)

evlat kokusu hünkar kimdir

Pınar Çağlar Gençtürk (Meryem)

1982 yılında İzmit'te dünyaya gözlerini açan güzel oyuncu Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Kadir Has Üniversitesi'nde Yüksek Lisans yapmıştır. 1.69 boyunda ve 52 kiloda olan Gençtürk fiziğiyle dikkat çekerken Çıplak Gerçek ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.

evlat kokusu pınar çağlar gençtürk kimdir

Nail Kırmızıgül (Özcan)

3 Eylül 1965 Gaziantep doğumlu başarılı oyuncu Yılan Hikayesi dizisinde Komiser Cem karakteriyle ün kazanmıştır. Oyuncu daha sonra İki Arada, Sev Kardeşim, Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır.

evlat kokusu nail kırmızıgül kimdir



Selen Uçar (Belma Akbaş)

5 Mayıs 1983 İstanbul doğumlu oyuncu Boğaziçi Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Binbir Gece, Bir İstanbul Masalı, Beni Böyle Sev ve Şahane Damat gibi yapımların oyuncu kadrosunda yer almıştır.

evlat kokusu selen uçar

Alihan Türkdemir (Çınar Akbaş)

2009 Ankara doğumlu 8 yaşındaki yetenekli oyuncu 1.35 boyunda ve 35 kilodadır. İkizler burcu olan küçük Türkdemir mavi gözleriyle dikkatleri çekmektedir. Serçe Sarayı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol bulmuştur.

evlat kokusu alihan türkdemir kimdir

Hülya Duyar (Müzeyyen)

Engin Yüksel (Nizam)

20 Mart 1969 sakarya doğumlu başarılı oyuncu Sakarya Devlet Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Konservatuar bölümünü tamamlamıştır. Arka Sıradakiler dizisiyle tanınan oyuncu daha sonra Adını Kalbime Yazdım, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Yedi Güzel Adam gibi dizilerde rol almıştır.

evlat kokusu nizam kimdir



Tuğçe Kumral (Seher)

19 Mart 1983 İzmir doğumlu güzel oyuncu 1.67 boyunda ve 52 kilodadır. Balık burcu olan oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Çeşitli reklam filmlerinde boy gösteren Tuğçe Kumral Bu Kalp Seni Unutur Mu, Gönül Çelen ve Asla Vazgeçmem gibi dizilerde rol almıştır.

evlat kokusu seher kimdir

Dilan Telkök (Cemre)

evlat kokusu cemre kimdir

Aksel Üstün (Yusuf)

evlat kokusu yusuf

Balım Gaye Bayrak (Ela)

27 Mart 2016 doğumlu küçük oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da rol almıştır.

evlat kokusu gaye bayrak kimdir

Doğan Can Sarıkaya (Uğur)

evlat kokusu doğancan sarıkaya kimdir

Haktan Pak (Müsteşar Serdar)

evlat kokusu serdar kimdir

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.