Familya Oyuncuları

Fox Tv'nin yeni sezona damgasını vuracak olan yeni aile komedi dizisi Familya'nın ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. 20 Eylül Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Familya'nın yapımcılığını Erol Avcı (TMC), yönetmenliğini Can Yücel, senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alıyor.

İzleyicileri çok heyecanlandıracak olan Familya ağustos ayında çekimlerine başlandı ve 20 Eylül 2016 Salı akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Seyircinin dört gözle beklediği bu yeni dizi projesi bakalım yeni sezonda beklentileri karşılayabilecek mi? Uğur Yücel'in yeni dizi projesinin ismi geçtiğimiz günlerde Familya olarak açıklandı. 



Dizinin başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel’in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız’ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, Bekir Çiçekdemir, Berat Efe Parlar, İpek Ayaz Kortunç, Murat Şahan, Ozan Coşkun, Neslihan Arslan ve Güven Kıraç gibi birçok önemli isim yer alıyor.

 

Familya Dizisi Konusu

2007 yılında Türkiye - Senegal futbol karşılaşmasında İlhan Mansız'ın golüyle herkes sevinçten sokaklara dökülmüşken hikayedeki ailemiz en acı dakikalarını yaşamaktadır. Maç esnasında aile dağılıyor. İki kız ve iki erkek çocuklu ailemiz o akşam yaşadığı trajedi sonrası birbirinden kopuyor. Aradan geçen 14 yıl sonra gelen üzücü haberle babasının köyü Güneşdağı'na gidiyor. Baba karakterini canlandıran Uğur Yücel ailesini yeniden bir araya toplamak için harekete geçiyor.



Familya Dizisi Oyuncuları

Uğur Yücel (Yaşar Beyoğlu) ; Güneşdağı'nda doğup yetişen eski sinema makinisti Beyoğlu ailesinin bey babası oynattığı tüm filmleri dikkate aldı ve dikkate aldığı filmlerdeki aşkı karısında bulamadığı için mutsuz bir evlilik geçirdi. İstanbul'dan kaçarak kendisini doğaya bıraktı ve böylelikle karısı Fidan'ı da terketmiş oldu. 1 yıl kadar ömrü kalan Yaşar ailesini tekrar bir araya getirmek için çabalayacaktır.

Familya Uğur Yücel Yaşar Kimdir

Erkan Kolçak Köstendil (Toprak) ; Hikayenin en temel eğlenceli ve sokak serserisi tipidir. Ailesi dağıldıktan sonra ortamlara takılmaya başlamıştır. Türlü işlerde çalışmış fakat dikiş tutturamamıştır. Kendini futbolda bulan Toprak'ın başı beladan kurtulmaz. Babasının en sorumsuz evladı ve en çok dilinde olan çocuğudur.

16 ocak 1983 Bursa doğumlu yetenekli oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Ulan İstanbul dizisinde Carlos karakteriyle tanınan yakışıklı oyuncu büyük bir çıkış yakalamış Şebnem Bozok ile seslendirdiği Yanarım şarkısı ile popiler hale gelmiştir. M.A.T, Güz Sancısı, Babalar Ve Evlatlar, Yok Artık gibi filmlerde rol alan genç yetenek Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat, Ulan İstanbul gibi dizilerde rol almıştır.

Familya Toprak  Erkan Kolçak Köstendil Kimdir



Şükran Ovalı (Ezgi Alagöz); Kasabanın en alımlı en çekici kızıdır. Vedat'ın televizyonunda spiker olarak çalışmaktadır. En büyük hayali İstanbul'da yaşayıp genel televizyon piyasasına girmekti fakat hayalini gerçekleştiremediği için yerel televizyonda idare etmeye çalışıyor.

1 Nisan 1985 İzmir doğumlu yetenekli oyuncunun bir diğer oyuncu olan Şükrü Özyıldız ile ilişkisi olduğu biliniyor. Liseyi İstanbul'da okuyan Ovalı Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine Bez Bebek dizisiyle başlamıştır. Bir Bulut Olsam, Reis, Kötü Yol, Leyla İle Mecnun, Avrupa Avrupa ve Şeref Meselesi dizilerinde rol oynamıştır.

Familya Şükran Ovalı Kimdir

Bülent Emrah Parlak (Namık Boz); Yaşar'ın ilk damadı Hava'nın eşidir. Türkiye'nin ender tiplerinden her devrin adamı fırıldak bir kişiliktir. Mahllede komşu olduğu Hava ile ne yapıp edip evlenmeyi başarmıştır. Hare'yle olan evcilik oyununu öğrenen Namık Hare'yi gelin yaptırmamanın en büyük öncüsü olacaktır.

8 Mayıs 1979 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümünden mezun olmuştur. 2004 yılında BKM Mutfak kadrosuna katılmıştır. Uzun süredir BKM Mutfak bünyesinde oyunculu yapan parlak son olarak Ankara'nın Dikmeni dizisinde rol almıştır.

Familya Bülent Emrah Parlak Kimdir



Cansu Tosun (Hare Bilgiç); Babasını erken yaşta kaybeden Hare kardeşiyle birlikte zorlu hayat koşullarında ayakta kalmak için direndi. Tam işten atılacakken ona destek olan Yaşar hayatını baştan aşağı değiştirir. Yaşar'la kusursuz bir evlilik oyununa başlayan Hare Ateş'e Ateş olduğunu bilmeden yaklaşınca aşkından yanıp tutuşur. Hikayenin esas kızı oyun içinde gerçeği arayacaktır.

26 ocak 1988 Nürnberg Almanya doğumlu güzel oyuncu Küçük Hanımefendi dizisinde Neriman karakteriyle tanınmıştır. Kayıp Şehir, Bugünün Saraylası ve Göç Zamanı gibi dizilerde rol almıştır.

Familya Cansu Tosun Kimdir

Murat Ceylan (Ateş Beyoğlu); Ailesi dağıldığında henüz 12 yaşında olan en küçük birey Ateş babasına küsmüş ve İngiltere'deki dayısı onu yanında aldı Ateş orada eğitimini tamamlayıp yetenekli bir fotoğrafçı oldu. Hikayenin esas oğlanı Ateş yıllardır görmediği babasının yanına giderken otobüste tanıştığı hikayen esas kızı Hare'ye tutulacaktır ve babasının düşmanı olmamak için büyük çaba harcayacaktır.

15 Mayıs 1989 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde reklamcılık bölümünü tamamlamıştır. 2013 yılında Panama'da düzenlenen Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer almıştı.

Aybüke Pusat (Su Beyoğlu); Ailenin 3. çocuğudur. Sevimli, tatlı bir o kadar neşeli bir kızıdr aynı zamanda en fırlamasıdır. Ablasının aksi yönünde bir kızdır. Familya'da genel duygu bozukluklarının tamamını tam olarak Su doruklarda yaşar. Sürekli depresyona girer çıkar ve onun internet macerası hiç bitmeyecektir.



25 Şubat 1955 Ankara doğumlu genç oyuncu Anadolu Üniversitesi işletme bölümü okumaktadır. O Hayat Benim, Beş Kardeş ve Medcezir gibi dizilerde rol almıştır.

Sezer Avcı (Hava Beyoğlu); Evin en büyük kızıdır. Küçüklüğünden beri en büyük hayali balerin olmaktı fakat şişman olması dolayısıyla boyu kısa kaldı ve hayali içinde bir ukte olarak kaldı. Hava çocukların içerisinde babasına en az kızgın olandır çünkü babasını en iyi anlayanlardan biridir.

Berat Efe Parlar (Sezer); 2004 İstanbul doğumlu 3.5 yaşındaki oyuncu çeşitli reklam filmlerinde ve katalog çekimlerinde yer almıştır. Küçük oyuncu Geniş Aile dizisinde Cücü (Cevahirin Oğlu) karakterine hayat vermiştir. Minik yetenek Cem Yılmaz'la birlikte İftarlık Gazoz filminde rol almıştır.

Familya Sezer Berat Efe Parlar) Kimdir

Güven Kıranç (Casim Yetlekli); Yaşar'ın eski ortağı aynı zamanda kan kardeşidir fakat şimdiki zamanda can düşmanıdır. İkiside genç delikanlı iken Yaşar Casim'e büyük bir yalan söyleyerek kelek atmıştır. İlk aşkalrı Ferik ikisine de yar olamamıştır, o günden buyana düşmandırlar. Casim kasabada kral olurken Yaşar İstanbul'a taşınarak hayatını dağıtmıştır. Casim kendine ihanet ettiğini düşündüğü Yaşar'dan intikam almak için topraklarına el koymak ister. Casim Familya ailesinin tekrar bir araya gelmesinde en büyük etken olacaktır.

1960 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Takva, Anlat İstanbul, Gönül Yarası, Duruşma, Sünnet Davası ve Zor Adam gibi sinema filmlerinde rol almıştır.

Zeynep Kankonde; 3 Mart 1980 Eskişehir doğumlu başarılı oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde ekol Drama öğretmenliği yaptı. Beşinci Boyut, Kırık Kalpler, Güz Gülleri, 2 Yaka Bir İsmail, Merhaba Hayat, Kayıp ve Ulan İstanbul gibi dizilerde rol almıştır.

Familya Zeynep Kankode Kimdir

Barış Yıldız;  17 eylül 1982 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Deevlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezundur. Aliye, Ah İstanbul, Benim Annem Bir Melek, İşler Güçler, Kardeş Payı gibi dizilerde rol almıştır.

Enis Arıkan; Yakışıklı oyuncu 3 Ocak 1983 yılında İstanbulda doğmuştur.2012 yılında Uçurum isimli dizide Otistik birini canlandırmıştır.

Olgu Baran Kubilay; 1986 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Marmara Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Maral En Güzel Hikayem dizisinde rol oynamıştır.

Bekir Çiçekdemir; 

İpek Ayaz Kortunç

Gökhan Kıraç

Murat Şahan

Neslihan Arslan

Ozan Coşkun

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.