Fazilet Hanım Ve Kızları Oyuncu Kadrosu

Avşar Film'in yapımcılığını yaptığı Güllerin Savaşı ve Asla Vazgeçmem gibi dizilerin senaristliğini üstlenen Sırma Yanık'ın yazdığı yeni dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nı yine Karagül dizisinden hatırladığımız Murat Saraçoğlu çekiyor. Talat Bulut, Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan gibi isimlerin rol alacağı yeni dizi 25 mart cumartesi akşamı itibariyle ekranlara gelmeye başladı. 

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Konusu

Ömrünü fakir olarak geçiren ve zengin olma hayaliyle yaşanan bu hayalin gerçek olması içinde en büyük etken kızları olduğunu gören Falizet Hanım amacına ulaşabilecek mi? Fazilet Hanım geçmişte yaşadığı kötü günleri unutmak için kızlarını kullanacağı bu yolda Egemen Yalı'sında zenginliğe erişmeye çalışacak.



Fazilet Hanım ve Kızları Dizi Oyuncuları

Gülsen Tuncer (Güzide)

20 Ekim Adana doğumlu usta oyuncu 71 yaşındadır. Bir Haldun Taner klasiği olan Gülriz Sururi'nin oynadığı Zilli Zarife ile ilk tiyatro oyuncusu deneyimini yaşamıştır. 40 yıla aşkın aktif olarak sanat hayatına devam etmektedir. Aşk'ı Memnu dizisinde Ahsen Hanım karakteriyle büyük kitlelere hitap etmiştir.

fazilet hanım güzide kimdir yeni oyuncu



Nazan Kesal (Fazilet Çamkıran)

1969 Manisa doğumlu başarılı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü tamamlamıştır. Hicran Yarası, Aşk ve Ceza, Bir Ömür Yetmez, Kayıp Şehir, Bugünün Saraylısı ve Anneler ve Analar gibi dizilerde rol almıştır.

fazilet hanım ve kızları nazan kesal kimdir

Deniz Baysal (Hazan Çamkıran)

1991 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası Ticaret bölümü okumaktadır. Aşk Ekmek Hayaller, Kaçak Gelinler, Beyaz Yalan gibi dizilerde rol alan oyuncu son olarak Rüzgarın Kalbi dizisinde Zeynep'i canlandırmıştır.



fazilet hanım ve kızları deniz baysal kimdir

Afra Saraçoğlu (Ece Çamkıran)

2 Aralık 1997 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.70 boyunda ve 48 kilodadır. Yay burcu olan Saraçoğlu Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay‘ın başrollerini paylaşacağı İkinci Şans filminde Yeşilçay'ın kızını rol oynayarak oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

fazilet hanım ve kızları afra saraçoğlu kimdir

Tolga Güleç (Gökhan Egemen)

20 Eylül 1981 iskenderun doğumlu yakışıklı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. Hatırla Sevgili, Gece Gündüz, Hayat Ağacı, Poyraz Karayel ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde rol almıştır.



fazilet hanım ve kızları tolga güleç kimdir

Çağlar Ertuğrul (Yağız Egemen)

1987 İzmir doğumlu oyuncu aynı zamanda makine mühendisidir. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Bana Masal Anlatma, Medcezir, Benim İçin Üzülme, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. Başarılı oyuncu Dağ ve Dağ 2 filmleriyle büyük ün kazanmıştır.

fazilet hanım kızları çağlar ertuğrul kimdir

Mahir Günşıray (Hazım Egemen)

10 Ağustos 1960 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Bıçak Sırtı, Hanımın Çiftliği, Urfalıyam Ezelden ve Kış Güneşi rol aldığı projelerden sadece bir kaçıdır.



fazilet hanım ve kızları mahir günşıray kimdir

Alp Navruz (Sinan Egemen)

Ceberrut isimli korku filminde rol almıştır. Arkadaşlar İyidir dizisinde Berke rolü ile 3 bölüm sahne almıştır. Genç oyuncu son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde boy göstermiştir.

fazilet hanım ve kızları alp navruz kimdir

Afra Saraçoğlu (Ece Çamkıran)

2 Aralık 1997 İstanbul doğumlu genç oyuncu 1.70 boyunda ve 48 kilodadır. Yay burcu olan Saraçoğlu Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay‘ın başrollerini paylaşacağı İkinci Şans filminde Yeşilçay'ın kızını rol oynayarak oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

fazilet hanım ve kızları afra saraçoğlu kimdir

Hazal Türesan (Yasemin Egemen)

Güzel oyuncu 1985 İstanbul doğumludur. Atv ekranarında yayınlanan fenomen dizi Kara Para Aşk dizisinde Aslı Denizer karakterini oynamıştır. Güzel oyuncu son olarak Tatlı İntikam dizisinde rol almıştır.

fazilet hanım hazal türesan kimdir

İdris Nebi Taşkan (Yasin)

Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol oynayan genç oynuncu Taşkan performansıyla göz doldurmuştu. Yakışıklı oyuncu 23 yaşında ve 1.83 boyundadır. 1.76 kilo, göz rengi kahverengi ve hafif sarışındır. İlk kez Arkadaşlar İyidir dizisinde oyunculuk deneyimini yaşayacak olan Taşkan bu proje öncesinde modellik yapmaktaydı. İdris Nebi Taşkan dizide Eren karakterine hayat vermektedir.

fazilet hanım ve kızları idris nebi taşkan kimdir

Zerrin Nişancı (Sevinç Egemen)

1977 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden mezun olmuştur. Aşk-ı Memnu dizisinde tanınmıştır. Doktorlar, Galip Derviş, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır.

fazilet hanım ve kızları zerrin nişancı kimdir

Ecem Baltacı (Selin Egemen)

1992 İstanbul doğumlu oyuncu O Hayat Benim dizisinde Hanife karakterine hayat vermiştir. Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde İdil karakterini canlandırmıştır.

fazilet hanım ve kızları ecem baltacı kimdir

Tuğba Melis Türk (Nil)

7 Eylül 1990 İstanbul doğumlu oyuncu aynı zamanda mankenlik yapmaktadır. Best Model Of Türkey yarışmasında 2011 yılında birinci olmuştur. Leyla İle Mecnun, Krem, Sana Bir Sır Vereceğim, Kaçak, Merhamet ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol almıştır.

fazilet hanım ve kızları tuğba melis türk kimdir

Emine Umar (Saliha)

57 yaşındaki Ankara doğumlu oyuuncu Devlet Konservatuarı mezunudur. Koçum Benim, Erkekler Ağlamaz, Yol Arkadaşım gibi dizilerde rol almıştır.

fazilet hanım ve kızları saliha kimdir

Gizem Özekşi (Betül)

fazilet hanım ve kızları betül kimdir

Bülent Onur (Rıfat)

fazilet hanım ve kızları rıfat kimdir

Gülsen Tuncer

Sevinç Erol (Şükriye)

Talat Bulut

23 Mart 1953 Kars doğumlu usta oyuncu Hacettepe Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Türkan Şoray'ın ısrarlarıyla kamera karşısına geçen Bulut Hazal filmiyle oyunculuğa ilk adımını atmış oldu. Aşk Olsun, Saklambaç, Annem, Kasaba gibi dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu Mutluluk, Mucize gibi filmlerde de boy göstermiştir.

fazilet hanım ve kızları talat bulut kimdir

Fazilet Hanım ve Kızları Fragmanı

Dizinin fragmanı yayınlandığında izleyicileriyle paylaşacağız...

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.