Fi Çi Pi Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Medcezir dizisinde ün kazanan Serenay Sarıkaya'nın uzun zamandır hangi projede yer alacağı konuşuluyordu. Ünlü oyuncunun yeni dizisinin Fi Çi Pi olduğu öğrenildi. Sarıkaya son olarak rol aldığı sinema filmi İkimizin Yerine'nin vizyona girmesiyle birlikte Fi Çi Pi dizi projesinde karar kıldı. Serenay Sarıkaya Doğuş Grubu'nun uzun zamandır üzerinde çalıştığı online izleme platformu olan Puhu'nun lansman projesi olarak ayarlanan Akilah Azra Kohen'in en çok satan kitabından Fi Çi Pi uyarlamasında yer almayı kabul etti. Muhteşem Yüzyıl ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerin reji koltuğunda oturan Mert Baykal Fi Çi Pi'nin yönetmeni oldu. Fi Çi Pi 60 dakika, 13 bölüm olarak PuhuTv'de yayın hayatını tamamlarken yakında ilk bölümünden itibaren show tv ekranlarında olacak.

Fi Çi Pi Konusu

Fi Çi Pi Oyuncuları

Serenay Sarıkaya (Duru)

1 Temmuz 1991 Ankara doğuml güzel oyuncu aynı zamanda mankenlik yapmaktadır. 2010 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında 2.liği bulunmaktadır. Çağatay Ulusoy'la birlikte başrol oynadığı Medcezir dizisinde Mira karakteriyle tanınmıştır.



fi çi pi serenay sarıkaya kimdir

Mehmet Günsür (Deniz)

8 Mayıs 1975 İstanbul doğumşu yakışıklı oyuncu Katerina Mongio ile evlidir. 3 kardeşten ortancıdır. Annesi Sibel Günsür ve babası Teoman Günsür'dür. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünden mezun olmuştur. Ses, Aşk Tesadüfleri Sever ve Unutursam Fısılda gibi filmlerde rol almıştır. 2012-2014 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol oynadığı Şehzade Mustafa karakteriyle tanınmış ve akıllara kazınmıştır.

fiçipi mehmet günsür kimdir



Ozan Güven (Can Manay)

19 Mayıs 1975 Almanya doğumlu başarılı oyuncunun Türkan Derya ile evliliği bulunmaktadır. Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümünden mezun olmuştur. Bir İstanbul Masalı, Koyu Kırmızı, Hırsız Polis, Canım Ailem ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır.

fiçipi ozan güven kimdir

Berrak Tüzünataç (Özge Egeli)

Tülay Günal (Eti)

9 Eylül 1970 Kastamonu doğumlu yetenekli oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Bir dönem Işın Karaca ile birlikte çalışmıştır. 2007 yılından itibaren Ankara Devlet Tiyatrosunda görev yapmaktadır. 2012 Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde En iyi Müzikal Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Yuvadan Kuş Uçtu, Asi, Küçük Günahlar, Tatlı Küçük Yalancılar, Umutsuz Ev Kadınları, Ay Tutulması ve Çıplak Gerçek gibi dizilerde rol almıştır.

fiçipi tülay günay kimdir

Özge Özpirinççi (Sıla)

fi çi pi özge özpirinççi kimdir



Fi Çi Pi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.