Hanedan Dizisi Oyuncuları Konusu

Son zamanlarda en çok izlenen ve yıllarca fenomen dizilerin yapımında emeği geçen Kerem Deen ve Pınar Bulut çiftinden yeni bir dizi projesi geliyor. Kerem Deren ve Pınar Bulut'un kaleminden yeni sezonda ekranlara gelmesi planlanan Hanedan dizisinin hazırlıkları sürüyor. Maksim Gazinosu'nu andıran bir ambiyansta 1960'lı yılları konu alan dizinin kanalı ve oyuncularıyla ilgili şuan net bir bilgi bulunmuyor. Aldığımı son bilgilere göre dizinin başrol oyuncusu Beren Saat oldu. Ayrıca dizide Merve Boluğur da yer alacak. Şuan Beren Saat için partner arayışı başlamış durumda.

Hanedan Dizis Konusu

Hanedan Dizsi Oyuncuları

Beren Saat

26 Şubat Ankara doğumlu 33 yaşındaki güzel ve başarılı oyuncu Beren Saat Aşk'ı Memnu, Hatırla Sevgili, Fatmagül'ün Suçu Ne ve İntikam gibi dizilerde tanınmıştır. Ted Ankara Koleji'nde eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra Başkent Üniversitesi İşletme bölümünü okumuştur. Tomris Girioğlu ile çalışmaya başlayan Beren Saat son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Kösem Sultan rolünde yer almıştır. Beren Saat 1.67 boyunda ve 54 kilodadır.



gazino beren saat kimdir

Merve Boluğur

16 Eylül İstanbul doğumlu 30 yaşındaki güzel oyuncu başak burcudur. 1.67 boyunda ve 54 kiloda olan oyuncu Murat Dalkılıç ile evlidir. Göz rengi kahverengi, saç rengi ise koyu kahverengidir. Müjdat Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak Acemi Cadı dizisinde Ayşegül karakteriyle tanınmaya başlamıştır. Muhteşem Yüzyıl diziside Nurbanu Sultan'ı canlandırmıştır. 2017'de İçimdeki Fırtına dizisinde başrolde yer almıştır.

unutsam sevmeyi merve boluğur kimdir



Gazino Dzisi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.