Yüz Yüze Oyuncuları Konusu


Oyuncu Listesinin tamamı için buraya tıklayın

Tims & B Yapım ortaklığında show tv için hazırladığı yeni drama dizisi Yüz Yüze'nin. Yönetmenliğini Osman Taşçı'nın, senaryosunu ise Ethem Özışık'ın yazdığı Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım ve Merve Dizdar gibi oyuncuların yer aldığı Yüz Yüze 19 ekim perşembe akşamı saat 20:00'da Show Tv ekranlarında...

Yüz Yüze Konusu

4 kişilik bir çetenin lideri Cino'nun hayatını konu ediniyor. Asıl adı Cihangi olan fakat Cino olarak tanınan kişinin polis olan babası büyük bir uyuşturucu operasyonunda yanlış anlama sonucunda öldürülmüş ve hak etmediği şekilde vatan haini olarak anılmaktadır. Cino için artık tek bir amaç vardır o da babasına bunu yapanlardan intikam almaktır. Bunun için yıllar önce babasının katili olan kişiyle yüzleşir.



Yüz Yüze Oyuncuları

Birkan Sokullu (Cino - Cihangir)

Sinem Kobal (Seliha)

14 Ağustos 1987 İstanbul doğumlu Sinem Kobal sinema ve tiyatro oyuncusudur. Güzelliğiyle bilinen Sinem Kobal Galatasaray'da kaptanlık yapan Arda Turan ile birlikteliği sonrası geçtiğimiz aylarda ayrılık yaşadı. Güzel oyuncu Bilkent Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. 



Taner Ölmez (Aleko)

Merve Dizdar (Yeşim)

25 Haziran 1986 Ankara doğumlu oyuncu Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü mezunudur. 1.67 boyunda ve 55 kiloda olan oyuncu Mandıra Filozofu, Çılgın Dersane Üniversitede, Doksanlar, Kertenkelei Beş Kardeş ve Kavak Yelleri gibi dizilerde rol bulmuştur.

Özgür Emre Yıldırım (Tatar)

26 Ekim 1983 İstanbul doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur. Al Gülüm Ver Gülüm dizisiyle oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır. Karadayı dizisinde Murat karakteriyle tanınmaya başlamıştır. Otisabi dizisinde Barbaros karakterine hayat vermiştir. Aile İşi, Şevkat Yerimdar, Elde Var Hayat ve İkimizin Yerine gibi projelerde yer almıştır.

Rüzgar Aksoy (Ender)

1 Ocak 1981 İstanbul doğumlu oyuncu Haliç Üniversitesi konservatuar bölümü mezunudur. 1.81 boyunda ve 75 kiloda olan Aksoy'u yıllar önce Adanalı dizisinde tanımaya başlamıştık. Son olarak Kara Sevda dizsinde Burak Özçivit'in abisi Tarık karakterine hayat vermiştir.



Ahmet Rıfat Şungar (Mustafa)

37 yaşındaki yetenekli oyuncu İskender'un da doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Lise öğreniminden sonra İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Beyaz Gelincik dizisinde Meryemce karakteriyle tanınmıştır. Kapalı Çarşı, Bizim Yenge, Yalan Dünya, Aldırma Gönül ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol almıştır.

ahmet rıfat şungar

Mehmetcan Mincinozlu (Cemil)

24 Şubat 1984 İstanbul doğumlu genç oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Yeterli seviyede gitar ve bateri çalmaktadır. Lise Defter, Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Ben Onu Çok Sevdim, Racon Ailem İçin ve Rüzgarın Kalbi gibi dizilerde rol almıştır.

Ece Ceşmioğlu (Zeynep)



Başak Daşman (Emel)

10 Nisan 1981 İstanbul doğumlu güzel oyuncu bir süre Sinan Albayrak'la evli kalmıştır. Parmaklıklar Ardında, Avrupa Avrupa, Çemberimde Gül Oya,İntikam ve Rüzgarın Kalbi gibi dizilerde rol almıştır.

Ali Seçkiner

Selin Yeninci

16 Ocak 1988 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünü tamamlamıştır. Cem Davran , Bahtiyar Engin, Erkan Can ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerle bir çok tiyatro oyununda rol almıştır. Selin Yeninci Vicdan dizisinde Hande karakterine hayat vermiştir.

Kağan Uluca

Celal Öztürk (Çağdaş)

Cino'nun engelli kardeşidir.



Muhammet Çakır (Molla)

Nihal Tercan

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.