Geçit Dizisi Oyuncuları Konusu

Tüm dünyada bilim - kurgu dizileri oldukça tutulurken Türkiye'de pek de bilim kurgu dizilerine rastlayamıyoruz. Boom Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği 2017 ve 2117 yılları arasında geçen heyecan ve gizem dolu bir macerayı anlatacak olan Geçit isimli yeni bir bilim - kurgu dizisi geliyor. Türkiye'de belki de bir ilki yaşatacak olan Geçit isimli bu dizi eğer tutulursa bilim - kurgu türü dizilerin çoğalmasını sağlayabilir. Hazan Turaçtemur'un yaratıcı yapımcılığını üstleneceği dizinin henü hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Dizinin ilk 20 dakikalık bölümü çekildi bile ve bu bölümden fotoğraflar paylaşıldı. 

geçit dizisi fotoğrafları



Geçit Dizisi Konusu

2017 ve 2117 yılları arasında yaşanan heyecan ve gizem dolu bir macera konu alınıyor. Ölümsüzlüğü bulmak için harekete geçen Tarkinalar isimli örgütün hakimiyeti altındaki geleceğe kaybolan ikiz kardeşini bulmak için giden bir gencin hikayesi konu ediliyor.

Geçit Dizisi Oyuncuları

Ertunç Tuncer



19 Nisan 19982 Ankara doğumlu genç oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma ve İşletmeciliği bölümü mezunudur. O Ses Türkiye'de yarışmacı olarak izleyici karşısına çıkmıştır. Baba Candır dizisinde Rüzgar karakterine hayat vermiştir.

Burcu Türünz

24 Şubat 1988 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. Türk Telekom, Shell, Avea, Torku gibi reklamlarda rol almıştır. Show tv'de yayınlanan Kalp Atışı dizisinde Esma karakterine hayat vermiştir.



Beyti Engin

Gülşah Büktür

Berke Bük



Kaya Sensev

Gülşen Sezek

Mustafa Vural



Hakan Duran

Utku Tamirak

Geçit Dizisi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.