Gülizar Dizisi Oyuncuları Konusu

Çağan Irmak'ın yazıp yöneteceği yeni dizi Gülizar kanal d ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Senaryosu ve cast çalışmaları tamamlanan dizinin başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Berk Cankat'ı izleyeceğiz. Onur Güvenatam'ın yapımcısı olduğu Gülizar çok yakında Kanal D ekranlarında başlıyor...

Gülizar Dizisi Konusu

Şarkı söyleme tutkusundan hiç vazgeçmeyen Gülizar'ın ve başarılı bir veteriner olan Murat'ın hayatlarının beklenmedik şekilde kesişir. Gülizar ne olursa olsun şarkı söylemekten vazgeçmeyecek Murat ise Gülizar'ı odünyaya yar etmeeycektir. Üstüne üstlük Gülizar şimdiye kadar bilmediği bir ailenin dev süt ürünleri şirketinin tek varisidir. Murat ise Gülizar'ın üvey kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür. İkili arasındaki bu aşk herkesin huzurunu kaçıracaktır.



Gülizar Oyuncuları

Engin Hepileri (Kartal)

Yakışıklı oyuncu dizide Türkiye'nin önemli müzik yapımcılarından biri olan Söz Production şirketinin sahibi olarak izleyici karşısına çıkıyor. Kartal karakteriyle diziye giriş yapan oyuncu Gülizar'ı keşfeden kişi olacak.

3 Mart 1978 yılında dünyaya gelen Hepileri İstanbul'da doğup büyümüştür. İstanbul Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Yıllar önce Emret Komutanım dizisinde Sinyor Seyfi karakteriyle sevilen bir isim haline gelmişti. O günden bu yana Av Mevsimi, Gönülçelen, İntikam, Kara Ekmek, 7Yüz gibi önemli yapımlarda rol bulmuştur.



Farah Zeynep Abdullah (Gülizar)

17 Ağustos İstanbul doğumlu 38 yaşındaki güzel oyuncu İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okumuştur. Kent Üniversitesi Fransıca ve drama bölümüne dönmüş eğitimini tamamlamıştır. Kelebeğin Rüyası filminde başrollerde yer almıştır. Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Seyit ve Şura dizisinde başrolde oynamıştır.

Berk Cankat (Murat)

9 Mayıs 1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen yetenekli oyuncu Ankara Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümü mezunudur. Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle oyuculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Daha sonra Medcezir ve Güzel Köylü dizilerinde rol almıştır.

Berk Erçer (Tuğrul)

9 Kasım 1983 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan yakışıklı oyuncu Üniversite yıllarını Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım ve Fotoğraf bölümünde geçirmiştir. Doktorlar dizisinin 2 ve 3. sezonlarında yer alan oyuncu henüz oyunculuğa ilk adımlarını atıyordu. Ardından ilk dikkatleri üzerine topladığı dizi Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura oldu. Daha sonra Medcezir dizisinin oyuncu kadrosuna katılmış Ender Serez'e aşık olan bir adamı canlandırmıştı. Son olarak Sedef Avcı ile başrollerini paylaştığı Bedel dizisinde rol almıştır.



Berkay Ateş (Fettah)

1987 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Abluka filminde rol almıştır. Anne dizisinde Gonca Vuslateri ile aynı evde yaşadığı sevgilisini canlandırmıştır.

Ebru Cündübeyoğlu (Suzan)

10 Eylül 1974 yılında Almanya'da dünyaya gelen oyuncu Uludağ Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesi İktisat bölümü mezunudur. Avrupa Avrupa, Kuzey Rüzgarı, Arka Sokaklar, Deli Yürek, Galip Derviş, Evli ve Öfkeli ve Koan Kadar Konuş gibi yapımlarda rol almıştır.

Şerif Sezer (Hayriye)

1 ocak 1943 yılında Bursa'da dünyaya gelen usta oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. 2005, 2006, ve 2008 yıllarında En iyi yardımcı Kadın oyuncu ödüllerine sahip olmuştur. Yer Gök Aşk, Sen De Gitme, Dila Hanım, Karagül, Memleket, İstanbul Kırmızısı ve Çocuklar Sana Emanet gibi yapımlarda rol almıştır.



Zuhal Gencer (Candan)

13 Temmuz 1961 yılında İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. Rezzan Çankır Cast Ajansı'nda bağlı çalışmaktadır. 2002, 1995 yıllarında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülleri bulunmaktadır. Hanımın Çiftliği, Uçurum, C Blok, Ulak, Sevdaluk, Anne ve Bir Nefes Yeter gibi yapımlarda yer almıştır.

Sevtap Özaltun (Mine)

12 Eylül 1983 yılında Artvin'de dünyaya gözlerini açan güzel oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Şogen Film müzik Prodüksiyon ajansına bağlı çalışmaktadır.Canım Ailem, Fatmagül'ün Suçu Ne, Ulan istanbul, Yağmur Kıyamet Çiçeği ve Sevda Kuşun Kanadında gibi yapımlarda rol bulmuştur.

Osman Alkaş (Veysel)

3 Kasım 1955 Lefkoşa doğumlu deneyimli oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı oyunculuk anabilim dalı'na girmiştir. Gölgeler ve Suretler filminde rol almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Ekrem Tatlıoğlu karakterine hayat vermiştir. Uzun Hikaye ve Hükümet Kadın 2 filmlerinde de rol bulmuştur.



gülizar osman alkaş

Mahperi Mertoğlu (Şerife Abla)

usta oyuncu 4 Nisan 1969 Ankara doğumludur. Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Edebiyatı Lisans, Yeditepe Üniversitesi İngiliz Edebiyatı Yüksek Lisans olarak tamamlamıştır.Daha önce Melekler korusun, Ahh İStanbul, Nasıl Evde Kaldım, Yılan Hikayesi gibi dizilerde rol almıştır. Saydığımız isimler yer aldığı projelerden sadece bazılarıdır.

gülizar Mahperi Mertoğlu Kimdir?

Ayşe Tunaboylu (Zemzem)

28 Mart 1962 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. İffet, Galip Derviş, Umutsuz Ev Kadınları ve Hayat Ağacı gibi dizilerde yer almıştır.Son olarak Seni Kimler Aldı dizisinde boy göstermiştir.

gülizar ayşe tunaboylu kimdir

Goncagül Sunar (Nazan)

17 Eylül 1970 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan güzel oyuncu Mahallenin Muhtarları dizisinde Fadime'nin arkadaşı Asmalı Konak dizisinde hizmetçi Hayriye rolüyle tanınmıştır. Muhteşem Yüzyıl, Leyla İle Mecnun, Mutlu Aile Defteri, Hayat Şarkısı gibi yapımlarda rol almıştır.

Gonca Cilasun (Muazzez)

1966 Ankara doğumlu 1.67 botunda ve 58 kiloda olan Cilasun Ceset ve Akbaba gibi sinema filmlerinde rol bulmuştur. Kayıp, Kanıt, Benim Hala Umudum Var, Karagül ve Kalbim Yangın Yeri gibi dizilerde yer almıştır.

Emre Taşkıran (Teksoy)

1989 yılında İstanbul'da dünyaya gleen oyuncu Ankara Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. 1.81 boyunda ve 76 kilodadır. Nizama Adanmış Ruhlat, Hiyanet Sarmalı, Sungurlar ve Tatlı Hayat gibi dizilerde rol almıştır.

Pelin Abay (Pelin Abay)

Feriha Eyüboğlu (Şükriye)

1 Ocak 1949 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu Konservatuar Bale bölümü mezunudur. Uzun yıllardır kamera karşısında olan Eyüpoğlu sayısız uzun metrajlı filmde ve tv dizilerinde rol bulmuştur. Arka Sokakları, Akasya Durağı, Destere, Papatyam, Karadayı, Kaçak, Aşk ve Günah, Dünyanın En Güzel Kokusu ve Damat Koğuşu gibi yapımlarda rol almıştır.

Baran Can Eraslan (Fuat)

Sinem Yener (Perihan)

Gülizar Dizisi Fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.