Seven Ne Yapmaz Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

MF Yapımın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Seven Ne Yapmaz'ın başrollerini Yusuf Çim ile Seren Şirince üstleniyor. Yönetmenliğini Metin Belekoğlu'nun üstlendiği yeni dizinin senaryosunu ise Bazı Filmler Yazı Grubu kaleme alıyor. Çarşamba akşamları Atv'de ekranlara gelen Seven Ne Yapmaz'a Reyting mücadelesinde bol şans diliyoruz.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Konusu

Yakışıklı, çapkın bir karakter olan Ozan Ekinsoy Türkiye'nin sayılı zenginlerinden Ekinsoy Holding'in tek veliahtıdır. Fakat yaptığı hata yüzünden babası Orhan tarafından köye gönderilerek bir tür ceza verilir. Köye giden Ozan o güne kadar hiç tanık olmadığı saf bir yüreğe ve güzelliğe sahip olan Nazlı ile tanışır.



Yaşadığı köyün gözbebeği olan ve annesiz babasız büyüdüğü halde kendi ayakları üzerinde durabilen cesur bir kızdır. Ozan Nazlı'nın saflığından etkilenir ve ona karşı duygular beslemeye başlar. Nazlı'da ona bir anda aşık olmuştur. Heyecanlı başlayan tanışmaları giderek eğlenceli bir kovalamacaya dönüşür.

Nikahlarının olduğu gece Nazlı'yı bırakıp İstanbul'a dönen Ozan'ı affetmek istemez. Kendisine yapılanı yanına bırakmak istemez Ozan'dan intikam almak için İstanbul'a gider. Nazlı'nın alacağı intikam tahmin edilenden çok daha farklı olacaktır.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Oyuncuları

Yusuf Çim (Ozan)

26 Eylül 1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu aynı zamanda türk pop şarkıcısı ve mankendir. 2011 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında 1. olmuştur. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir. İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Kumral saçlı ve 1.88 boyundadır. Çilek Kokusu dizisindeki performansıyla genç kızların sevgilisi haline gelmiştir. Ezra ve Çilek Kokusu'nda rol almıştır.



Ozan, yakışıklı, havalı, sorumsuz ve çapkın genç bir adamdır. Hayatı boyunca hiç yokluk görmemiş, hiç sıkıntı yaşamamıştır. Tatlı dilli, şeytan tüyü olan zeki biridir ama zekasını bugüne kadar hep çapkınlığa ve haytalığa kullanmıştır. Ta ki bu tavrıyla aile şirketinin sonunu hazırlayana kadar. .. Babasının verdiği ceza, Ozan'ın tüm hayatını değiştirecektir.

güllü dizisi yusuf çim kimdir

Seren Şirince (Nazlı)

1 ocak 1988 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu ilk dizi deneyimini Aşk Emek İster ile yaşamıştır. Güzel oyuncu 1.60 boyunda ve 55 kilodadır. Saç rengi ve göz rengi kahverengidir ayrıca oğlak burcudur. İlişki Durumu Karışık dizisinde Ayşegül karakteri ile yıldızı parlamış herkes tarafından tanınmıştır.

Güzeller güzeli köylü kızımız Nazlı, Fatma ananın çiftliğinde büyümüş, çalışkan, herkesin yardımına koşan melek gibi bir kızdır. Annesini bebek yaşta kaybetmiş, köyden gitmek zorunda kalan babasını ise hiç tanımamıştır. Annesi yerine koyduğu Fatma'nın kanatları altında, doğal bir ortamda, çiftlikte büyümüştür. Bu güzel, iyi yürekli kızımız için hayat Fatma ana' nın yeğeni Ozan'ın köye gelmesiyle değişir.

Seven Ne Yapmaz Nazlı Kimdir?



Serhat Parıl (Mehmet)

27 Temuz 1983 İzmir doğumlu yakışıklı oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunudur. Medcezir dizisinde Giray karakteriyle tanınmıştır. Babam İçin  ve son oalrak Cesur ve Güzel dizisinde yer almıştır.

Ozan'ın çocukluk arkadaşı olan Mehmet, Ekinci Holding'in mobilya fabrikasının temel direklerinden biri, baş ustasıdır. Babası Ozan'ın babası Orhan beyin sağ kolu gibidir. Ozan ne kadar hayta, sorumsuz, işe yaramazsa Mehmet tam tersidir. Aklıyla düşünür, kalbiyle karar verir. Ta ki Arzu'yla tanışana kadar.

güllü serhat parıl kimdir

Ecem Çalık (Arzu Aycı)

29 Ekim 1989 İzmir doğumlu oyuncu 1.60 boyunda ve 50 kilodadır. Terazi burcu olan güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Muhteşem Yüzyıl, Aramızda Kalsın ve Racon gibi dizilerde rol almıştır.

Arzu, iyi eğitim görmüş, genç yaşına rağmen babasıyla birlikte çalışmaya başlamış ve çok başarılı olmuş genç bir kızdır. Her daim güzel, şık ve ciddi bir görünümü vardır. Birden hayatına varlığını bildiği ama hiç tanışmadığı ablası Nazlı girer. Arzu'nun yaşamı ablasını tanıdıktan sonra çok değişecektir.

ecem çalık kimdir



Sertan Erkaçan (Recep)

1 Nisan 1987 İstanbul doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimini tamamlamıştır. Acil Aşk Aranıyor dizisinde Abidin karakteriyle büyük bir kitleye sahip olmuştur. Kaçak Gelinler, Azazil 2, ve Rengarenk gibi projelerde yer almıştır.

Köye göre hallice bir ailenin biricik oğludur ve Nazlı'ya çok aşıktır. Öyle ki, Nazlı' yı görünce heyecandan kekeler. Nazlı' nın gönlü olmamasına rağmen, sevgisini göstermekten hiç vazgeçmez. Recep hayatımıza çok renkli bir kişilik olarak dahil olacak, hatta günün birinde Ozan'a rakip bile olabilecektir.

güllü sertan erkaçan kimdirHande Özdemir (Sinem)

34 yaşındaki güzel oyuncu 1.77 boyunda ve 58 kilodadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olan oyuncuyu son olarak Adını Sen Koy dizisinde izlemiştik. Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Hangimiz Sevmedik dizilerinde de rol bulmuştur.

Şeyla Halis (Fatma Gükdiken)

Ferzan Hekimoğlu (Sema Koçak)

1991 Ankara doğumlu oyuncu 1.74 boyunda ve 55 kilodadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden eğitim almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Her Şey Yolunda Merkez dizisinde yaşamıştır. Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde Hemşire Alev karakterine hayat vermiştir. Güzel oyuncu bir kız çocuğu annesidir.



Leyla Kader İlhan (Aliye)

23 temmuz 1970 Samsun doğumlu oyuncu 1.66 boyunda ve 53 kilodadır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Çoğrafya Fakültesi mezunudur. Hayat Yolunda, Aşkların En Güzeli ve Kara Yazı gibi projelerde yer almıştır.

Alper Baytekin (İsmet)

1988 Bursa doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi tiyatro oyunculuk bölümü mezunudur. Buyur Burdan Bak programında rol almıştır.

Emre Bulut (Hikmet)

15 Kasım 1992 İstanbul doğumlu oyuncu 1.83 boyunda ve 79 kilodadır. Kış Güneşi dizisinde Burak karakterine hayat vermiştir.

Seven Ne yapmaz İsmet Kimdir?

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.