Gülümse Yeter Oyuncu Kadrosu

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği yeni bir Kore uyarlaması dizi geliyor. Bir Kore dizisi olan Smiley You'nun uyarlamasını çekecek olan yapımda en büyük rolu 3 yıldır ekranlardan uzak kalan Erdal Özyağcılar üstleniyor. Erdal Özyağcılar'ın başrolde olacağı yeni dizi yaz aylarında show tv ekranlarında başlaması bekleniyor.

Oyuncu ve cast çalışmaları devam eden dizinin henüz konusu ve kesin yayın tarihi hakkında net bir bilgi yok. Erdal Özyağcılar'ıson olarak üç sene önce Sevdaluk dizisinde izlemiştik şimdi ise yeni projesi Gülümse Yeter ile show tv ekranlarında olacak.



Gülümse Yeter Dizisi Konusu

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Gülümse Yeter hem kahkaha hemde aşk dolu bir hikayeyi işliyor. Ayrıca Aile değerlerine ince bir dokunuşla konu alacak.

Gülümse Yeter Dizisi Oyuncuları

Aslı Bekiroğlu (Yasemin): 

Yılmaz Kunt (Sarp): 1994 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu 1.89 boyunda 80 kilodadır. 2015 yılında Best Model Of Turkey yarışmasının erkekler kategorisinde birinci seçilmiştir. Umut Rüzgarları dizisinde ilk kez rol almıştır.



Seray Kaya (Gül): 4 Şubat 1991 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Sadri Alışık Kültür Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır. Kaya ilk oyunculuk deneyimini Huzur Sokağı ile yaşamıştır. Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakteriyle karşımıza çıkmıştır.

Barış Aytaç (Emre)1987 İstanbul doğumlu oyuncu 1.85 boyunda 70 kilodadır. Yeşil gözlü olan yetenekli oyuncu Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri arasında yer alıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Gün Akşam Oldu, Evlerden Biri, Aramızda Kalsın ve Boynu Bükekler dizilerinde rol almıştır.

Elit Andaç Çam: 28 yaşında, 1.75 boyunda ve 55 kilodaki aslan burcu olan güzel oyuncu İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra adir Has Üniversitesi Film ve Drama Master Programı oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Yazın Öyküsü dizisinde Selin karakterine hayat vermiştir.

Erkan Sever (Lütfü): 

Erdal Özyağcılar (Hasan Civan): 1948 Bursa doğumlu usta oyuncu Bizimkiler ve Elveda Rumeli dizisiyle geniş kitlelere sesini duyurmuştur. 23. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü bulunmaktadır. Bizimkiler, Elveda Rumeli, Mihriban, Beşik Kertmesi, Güz Sancısı, Yabancı Damat, Karadağlar, İki Yaka Bir İsmail, ve Sevdaluk gibi dizilerde rol almıştır. 

Sermet Yeşil (Ahmet): 1 Ocak 1977 Eskişehir doğumlu başarılı oyuncu Behzat Ç, Leyla İle Mecnun, Gönülçelen, Şubat, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak oyuncu Karadayı dizisinde Sarı Cemal karakterine hayat vermiştir.

Evrim Doğan (Nermin): 

Uğur Kurul (Cem): 1991 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.83 boyunda 70 kilodadır ve Geilişim Üniversitesinde okumaktadır. Eti Wanted, Digitürk, Ülker Çokonat, Genç Turkcell, Patos gibi reklam filmlerinde rol almıştır. İlk olarak Sihirli Annem dizisinde rol almıştır. Güllerin Savaşı dizisinde Taner karakterine hayat vermiştir.

Aslı Altaylar (Ayten): 21 Ekim 1980 Rize doğumlu yetenekli oyuncu dizi kariyerine Çiçek Taksi dizisiyle başlamıştır. Yabancı Damat dizisinde ün kazanmıştır. Daha sonra Akasya Durağı dizisinde Gülbin karakterine hayat vermiştir.

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.