Güneşin Kızları Elif (Dilan Çiçek Deniz) Kimdir?

Kanal D ekranlarında en çok izlenen ve sevilen dizilerden olan Güneşin Kızları'nda bu haftalarda düşüş yaşanırken diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor. Yeni oyuncu takviyesiyle dizide reytinglere tutunma çabaları başladı bile. güneşin kızları dilan çiçek deniz

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Güneşin Kızları 20. bölümden itibaren dizide rol alacak ve ortalığı karıştıracak bir karakteri canlandıracak. Henüz oynayacağı karakterin ismi belirsiz olsa da dizinin gidişatında bir çok şeyi değiştirecek.



 

Dilan Çiçek Deniz (Elif)

dilan çiçek deniz güneşin kızları19 yaşında 1995 Sivas doğumlu genç oyuncu 1.79 boyundadır. Ege Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 15 yaşında modellik yapmaya başlayan güzel oyuncu Miss Türkey 2014 güzellik yarışmasında kendini göstermiştir. Dilan Çiçek Deniz'in sevgilisi Servan Turan'dır. Şükrü Özyıldız'ın başrol oynadığı yaz dizisi Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakterine hayat vermiştir.



 

 

Güneşin Kızları Yeni Bölüm Fragmanı

 



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.